Gaming ve dışarıda kullanılacak kulaklık önerisi

Bütçe
4500

Sendurmen

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 14 Pro - Airpods Pro 2 - Apple Watch SE - RTX 2070 - R5 5600
Merhaba, hem dışarıda aşırı kaba durmayan hem de oyun oynarken (çoğunluk FPS) kullanılabilecek bir Wireless+Bluetooth kulaklık arıyorum önerileriniz nelerdir?
Amazon'da 2 gün önce Razer Barracuda 4500'dü fakat almak için girdiğimde 5500 olduğunu gördüm ve daha indirime girmez gibi duruyor, aynı şekilde Barracuda X de biraz sorunlu duruyor.

Ayrı ayrı almanı öneririm oyun kulaklıkları çok kaba duruyor.

700 800 cikabilirseniz Arctis Nova 5 oneririm.

Ayrı ayrı almanı öneririm oyun kulaklıkları çok kaba duruyor.

Öyle ama çalışma+üniversite olduğundan PC de çok vakit geçirmiyorum, ama oyun oynadığımda iyi bir kulaklık lazım oluyor o yüzden fazla para harcamak istemiyorum, aslında aklımda Barracuda'nun pembesini (3000TL) alıp yanına kablosuz AirPods Pro'ya da Sennheiser CX Wireless diye bir kulaklığı vardı onu almayı düşündüm ama 8-10k arası oluyor bu sefer

700 800 cikabilirseniz Arctis Nova 5 oneririm.

Baktım iyi gözüküyor ama bir tık büyük gibi onun dışında güzel, bunun için çıkabilirim gibi teşekkürler.

Çok anlamam bilgili birisi değilim, uzun zamandır Gamepower Kugon kullanıyorum ve gayet memnunum.

Cloud 3 Wireless al oyun için, dışarı için de Anker tarzı kulaklıklar alabilirsin kulak içi.

yok hocam aksine büyük değil. zarif duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…