Elektronik GamingGenTR Akko Klavyelerde İndirim

Hocam stokta yok diyor da. Stoktayken ne kadardi fiyatı?
3300'dü hocam.
1734980125039.png

Dostlar bu klavye hotswap değil sanırım. Baktım ama göremedim. Size de sorayım dedim.
Hotswap, switch'ler de V3 Piano Pro. Sesi çok hoştur, Cream Yellow'lardan biraz daha tok.

Dracula switchler fabrika yağlamalı mı? Sadece Rosewood için yazmışlar.
Lube'lanmış halde geliyor, switch'i ayrı şekilde sattıkları sayfaya bakarsanız orada belirtilmiş.

İyidir, zaten indirimde olan klavyeler arasında dümdüz ''kötü'' denecek ürün yok. Buram buram RGB isterseniz shine-through olanlardan bakın derim, bildiğim kadarıyla çok bir ekstrası yok 007B'lerin. Edit: 007B'ler sanırım alüminyum kasaymış, o yüzden tercih edilebilir.

Arkadaşlar Akko klavyeler de ISO düzeni var mı bu sitede bilen var mı? Detaylı bilgi kısmına baktım fakat ANSI veya ISO ile ilgili bir bilgi göremedim.

İyidir, zaten indirimde olan klavyeler arasında dümdüz ''kötü'' denecek ürün yok. Buram buram RGB isterseniz shine-through olanlardan bakın derim, bildiğim kadarıyla çok bir ekstrası yok 007B'lerin. Edit: 007B'ler sanırım alüminyum kasaymış, o yüzden tercih edilebilir.
Attığınızda Akko V3 Piano Pro Switch (Special Edition) var sırf o yüzden bile alınır bence bedava o da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı