11 Haziran 2014 Mesaj: 8 PSY'nin Gangnam Style şarkısı Youtube'da 2 milyar izlenmeyi aştı! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
PSY'nin Gangnam Style şarkısı Youtube'da 2 milyar izlenmeyi aştı! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2014 #2 Bunların "Parody" leri acayip hoşuma gidiyor Gerçekten güzel dalga geçiyorlar.
KS KS A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 11 Haziran 2014 #3 Dark Knight, Justin Bieber'ın bir parody'si de benim çok hoşuma gidiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dark Knight, Justin Bieber'ın bir parody'si de benim çok hoşuma gidiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.655 Makaleler 66 11 Haziran 2014 #4 PSY'ın yeni şarkısı bir günde en fazla tıklanma rekoru kırdı sanırım.
KS KS A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 11 Haziran 2014 #5 Canpolat Sercan, tam dislikelık şarkı.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.655 Makaleler 66 11 Haziran 2014 #6 @Akif Sürekli dinlersen kulağa hoş geliyor. Son düzenleme: 11 Haziran 2014
Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 11 Haziran 2014 #7 Geç açmışsın konuyu yalnız, @Akif.
DasFranklin Hectopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 421 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 12 Haziran 2014 #8 Akif dedi: Dark Knight, Justin Bieber'ın bir parody'si de benim çok hoşuma gidiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dark Horse Parody ' de gayet hoş..
Akif dedi: Dark Knight, Justin Bieber'ın bir parody'si de benim çok hoşuma gidiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dark Horse Parody ' de gayet hoş..