Elektronik GANK 29-30 Kasım Technopat indirimleri!

Donanimlari denk hocam zaten, malzeme kalitesi olarak oldukca vasat Zenith Pro. Dareu A950 modelinin fasonu diye fazla abartildi ancak genel kalite sikayetleri var zaten Dareu icinde. L7 Air yapi kalitesinde daha iyi oldugu icin daha mantikli kaliyor.
Teşekkür ederim çok sağ olun elimde biraz kullanılmış Zenith var bı oyunda bekletme atarken sorun yaşıyordum servise yolladım arıza yok dıyıp geri yolladılar bana bunu bu şekilde satarım belki L7 yi beğenirsem Zenith'den de memnunum bu arada sadece bu fiyata görünce kaçırmak istemedim.

L8 Air L7den daha mı iyi peki ? :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim çok sağ olun elimde biraz kullanılmış Zenith var bı oyunda bekletme atarken sorun yaşıyordum servise yolladım arıza yok dıyıp geri yolladılar bana bunu bu şekilde satarım belki L7 yi beğenirsem Zenith'den de memnunum bu arada sadece bu fiyata görünce kaçırmak istemedim.

L8 Air L7den daha mı iyi peki ? :)

L7 Air MCU olarak daha iyi. L7 tercih ederim ikisi arasindan.

Mouse ve Kulaklık satın aldım. Buradaki yorumları dikkate aldığım da ürünlerden pişman olmayacağım sanırım. Ürünleri paketinden hiç açmam sanırım. Mevcutta bilgisayarım yok. İleride Kullanmak amacıyla satın aldım. Pişman olmam umarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı