Gank.com.tr'den alınan ürün nasıl iade edilir?

Jezo

Hectopat
Daha fazla  
Gank.com.tr üzerinden bir alışveriş yaptım ve iade işlemi yapmak istiyorum. Telefonlarını arıyorum, sadece beklemede kalıyorum. Destek talebi oluşturdum, dönen yok. Nasıl iade edeceğim bu ürünü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gank.com.tr üzerinden bir alışveriş yaptım ve iade işlemi yapmak istiyorum. Telefonlarını arıyorum, sadece beklemede kalıyorum. Destek talebi oluşturdum, dönen yok. Nasıl iade edeceğim bu ürünü?
Gank satarken iyi, iade ederken tatsız bir firma gibi görünüyor şikayet var'a bakarsan.

Biraz bekle, kullanabileceğin tüm kanalları kullandıysan eposta/whatsapp v.b, dönüş yapacaklar mı görelim.

Suan taşınma sürecinde oldukları için ve numaralarıda IP numara oldugu için geçici olarak devre dışı. Emre Bey bu mesajında açıkladı.

Gank satarken iyi, iade ederken tatsız bir firma gibi görünüyor şikayet var'a bakarsan.

Biraz bekle, kullanabileceğin tüm kanalları kullandıysan eposta/whatsapp v.b, dönüş yapacaklar mı görelim.
Ben bir ürün aldım sipariş geçtikten 5-10 dk sonra yazdım başka renk göndersinler diye rica ettim. Ama mesaj 2 tik bile olmadı hala, o yüzden wp den geri dönüş beklemesin derim. Ama ürün geldi memnunum üründen.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251204_104147_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20251204_104147_WhatsApp.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar kendileri beni firma numarasından aradılar şu anda taşınma işleminde oldukları için gecikme olduğunu belirttiler ve kargoyu "bireysel" olarak karşı ödemeli göndermemi kargo elimize geçtiğinde havale üzerinden iade yapılacağı söylendi hiç böyle bir iade sistemi görmedim sonu nereye çıkacak bilmiyorum hayırlısı diyelim :D

@55HRC Müsait iseniz beni bu konuda aydınlatmanızı isterim.

Hocam ben de şu an iade işlemi gerçekleştirmek istiyorum ama hiçbir kanaldan bana geri dönüş yapılmıyor. Aldığıma bin pişman oldum hayatımda da böyle rezil bir firma görmedim.

Ben dün sabahtan akşama kadar üç farklı zamanda aradım hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Satarken iyi iade yaparken taşınıyoruz bahanesi üretmeleri çok iyimiş.

Hocam ben de şu an iade işlemi gerçekleştirmek istiyorum ama hiçbir kanaldan bana geri dönüş yapılmıyor. Aldığıma bin pişman oldum hayatımda da böyle rezil bir firma görmedim.

Ben dün sabahtan akşama kadar üç farklı zamanda aradım hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Satarken iyi iade yaparken taşınıyoruz bahanesi üretmeleri çok iyimiş.

Bana geri dönüş sağladılar destek talebinden kargoyu bireysel olarak karşı ödemeli gönderdim dün almışlardı bugün iadenin yatmasını bekliyorum bende bana herhangi bir e-fatura bile göndermemişlerdi eğer iadeyi alamazsak yandık vallahi :D

Hocam evet taşıma sürecindeler o yüzden şu anda çoğu hatları çalışmıyor sizde site üzerinden destek talebi açın zaten bugün iade yatmazsa ben tekrardan açacağım.

Bana geri dönüş sağladılar destek talebinden kargoyu bireysel olarak karşı ödemeli gönderdim dün almışlardı bugün iadenin yatmasını bekliyorum bende bana herhangi bir e-fatura bile göndermemişlerdi eğer iadeyi alamazsak yandık vallahi :D

Hocam evet taşıma sürecindeler o yüzden şu anda çoğu hatları çalışmıyor sizde site üzerinden destek talebi açın zaten bugün iade yatmazsa ben tekrardan açacağım.
Hocam ben dünden beri 3 farklı zaman diliminde 3 kez aradım telefonlara çıkan yok eğer telefonlar IP vs. muhabbeti varsa gelen maillerin başına 1 tane adam koymak çok zor olmamalı. Parayı alırken iyi, taşınma derdi sunulmuyor ama geri iade konusu açılınca taşınıyoruz bahanesi üretilmesi baya iyi. Bir markanın resmi distribütörünün böyle amatör işler yapması çok tuhaf.

@55HRC bu konuda cevap verirseniz sevinirim. Sipariş no: 293EY5924X

Arıyorum cevap yok.
Mail atıyorum cevap yok.
İade talebi oluşturmuşum yine cevap yok.

Bana da fatura göndermediler bunun da bahanesi "Taşınıyoruz" mu?

Ek olarak @Jezo İade talebim 3 gündür var zaten.
1765272998281.png

Son düzenleme:
Hocam ben dünden beri 3 farklı zaman diliminde 3 kez aradım telefonlara çıkan yok eğer telefonlar IP vs. muhabbeti varsa gelen maillerin başına 1 tane adam koymak çok zor olmamalı. Parayı alırken iyi, taşınma derdi sunulmuyor ama iade konusu açılınca taşınıyoruz bahanesi üretilmesi bayağı iyi. Bir markanın resmi distribütörünün böyle amatör işler yapması çok tuhaf.

@55HRC bu konuda cevap verirseniz sevinirim. Sipariş no: 293ey5924X.

Arıyorum cevap yok.
Mail atıyorum cevap yok.
İade talebi oluşturmuşum yine cevap yok.

Bana da fatura göndermediler bunun da bahanesi "taşınıyoruz" mu?

Ek olarak @Jezo iade talebim 3 gündür var zaten.
Eki Görüntüle 2618562

Hocam ben her yerden ulaşmaya çalıştım destek talebi oluşturdum mail üzerinden mesaj attım Şikayetvar'da konu oluşturmuştum sanırım ondan dönmüşlerdi çünkü şikayeti kaldırmamı isteyip duruyorlardı.

2 saat içerisinde iademi yatırmazlar ise zaten 24 saat dolmuş olacak benim de üründe gitecek parada paramızla rezil oluyoruz vallahi :D

Hocam ben her yerden ulaşmaya çalıştım destek talebi oluşturdum mail üzerinden mesaj attım Şikayetvar'da konu oluşturmuştum sanırım ondan dönmüşlerdi çünkü şikayeti kaldırmamı isteyip duruyorlardı.

2 saat içerisinde iademi yatırmazlar ise zaten 24 saat dolmuş olacak benim de üründe gitecek parada paramızla rezil oluyoruz vallahi :D
Söylenecek çok şey var aslında da sinirlerim tavan olduğu için susmayı tercih ediyorum artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı