Gank.com.tr'den alınan ürün nasıl iade edilir?

Siz neden ürünü iade etmek istemiştiniz hocam kablolu versiyonu güzel diyorlardı.
Hocam ürün kafama sığmadı ve gerek ses gerek malzeme kalitesinden de memnun kalmadım. Driver vs yüklememe rağmen bile ses patlıyor. Mikrofon pek umurumda olmadı çünkü standli mikrofonum var.

Hocam ürün kafama sığmadı ve gerek ses gerek malzeme kalitesinden de memnun kalmadım. Driver vs yüklememe rağmen bile ses patlıyor. Mikrofon pek umurumda olmadı çünkü standli mikrofonum var.

Bendeki de Pro versiyonuydu benim de şikayetlerimden birisi kafama uymamıştı ve çok sıkıyordu başımı ağrıtıyordu resmen bir de mikrofonu rezaletti zaten mikrofon için sipariş vermiştim beklediğim gibi çıkmadı şimdi iade bekliyoruz bakalım.

Bendeki de Pro versiyonuydu benim de şikayetlerimden birisi kafama uymamıştı ve çok sıkıyordu başımı ağrıtıyordu resmen bir de mikrofonu rezaletti zaten mikrofon için sipariş vermiştim beklediğim gibi çıkmadı şimdi iade bekliyoruz bakalım.
Aynı şekilde üst kısım çok sıkıyor ve kulakları kapatan pedler de yordu. Saçım şu an kısa mesela ama uzun olunca olacakları düşünemiyorum. Ama bana büyük ders oldu bir daha böyle bir firmadan alışveriş yapmam yani kimseye de önermem. Küçük esnaf bile iade alırken bu kadar uyuz etmiyor adamı.

Aynı şekilde üst kısım çok sıkıyor ve kulakları kapatan pedler de yordu. Saçım şu an kısa mesela ama uzun olunca olacakları düşünemiyorum. Ama bana büyük ders oldu bir daha böyle bir firmadan alışveriş yapmam yani kimseye de önermem. Küçük esnaf bile iade alırken bu kadar uyuz etmiyor adamı.

Benim anlayamadığımda şu saat 2'ye kadar verilen siparişlerde aynı gün kargoluyorlar iadeye gelince umursamıyorlar herhalde :D

Benim anlayamadığımda şu saat 2'ye kadar verilen siparişlerde aynı gün kargoluyorlar iadeye gelince umursamıyorlar herhalde :D
Demek ki para kazanırken, websiteden stoklarına ürün işlerken "Taşınıyoruz" işlemiyor hocam. Ama iade işlemleri olunca websitelerindeki iade taleplerine, destek taleplerine forumlarda "Taşınıyoruz" bahanesi üretilebiliyor. İşin uyuz eden tarafı yetkililerinden biri Technopat'ta yorum yapabiliyorken çalışanlarından biri bu taleplere bir cevap dahi veriyor olmaması. Firma'da 2 kişi falan çalışıyor sanırım. Ben hayatımda böyle bir iki yüzlülük görmedim. Hani yine size geri dönüş yapılmış. Ben Cumartesi günü ürünü kutudan çıkardım, test ettim, beğenmedim ve anında iade talebi oluşturdum. Pazartesi iş gününde dönüş olmadı şimdi de dönüş yok.

Demek ki para kazanırken, web siteden stoklarına ürün işlerken "taşınıyoruz" işlemiyor hocam. Ama iade işlemleri olunca web sitelerindeki iade taleplerine, destek taleplerine forumlarda "taşınıyoruz" bahanesi üretilebiliyor. İşin uyuz eden tarafı yetkililerinden biri Technopat'ta yorum yapabiliyorken çalışanlarından biri bu taleplere bir cevap dahi veriyor olmaması. Firma'da 2 kişi falan çalışıyor sanırım. Ben hayatımda böyle bir iki yüzlülük görmedim. Hani yine size geri dönüş yapılmış. Ben cumartesi günü ürünü kutudan çıkardım, test ettim, beğenmedim ve anında iade talebi oluşturdum. Pazartesi iş gününde dönüş olmadı şimdi de dönüş yok.

Şu anda PayTR üzerinden işlem numaramı belirterek firmaya ulaşmam için yardım etmelerini söyledim en azından kendileri firmaya beni aramaları için mesaj göndermelerini istedim sizde deneyebilirsiniz.

Şu anda PayTR üzerinden işlem numaramı belirterek firmaya ulaşmam için yardım etmelerini söyledim en azından kendileri firmaya beni aramaları için mesaj göndermelerini istedim sizde deneyebilirsiniz.
1765275846771.png

Ben şunu gördükten sonra pek umudum kalmamıştı zaten. Hala da pek bir umudum yok yani. Daha önce hiç öyle bir şey yapmadığım için ne yapacağımı bilmiyorum ama bakacağım. Umarım,<br> Geri dönüş yaparlar <strong>

Halen daha iadem yatırılmış ya da bir cevap verilmiş değil para da gitti kulaklık da.

Halen daha iadem yatırılmış ya da bir cevap verilmiş değil para da gitti kulaklık da.
Hocam öyle bir şey olması mümkün değil bu arada ya kulaklık geri gönderilir ya da para iadesi yapılır. Bu konuda şüphen olmasın yani. Bana da saat 4 gibi cevap vermişler adres verip buraya yollamanızı rica ederiz diye. Bakalım. Yarın alıcı ödemeli kargolayıp göreceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı