Gank.com.tr'den alınan ürün nasıl iade edilir?

Hocam öyle bir şey olması mümkün değil bu arada ya kulaklık geri gönderilir ya da para iadesi yapılır. Bu konuda şüphen olmasın yani. Bana da saat 4 gibi cevap vermişler adres verip buraya yollamanızı rica ederiz diye. Bakalım. Yarın alıcı ödemeli kargolayıp göreceğiz.

Hocam az önce yanıt verdiler ürünü depomuzda bulamadık hangi adrese gönderdiniz diye yazmışlar :D bende aynı adresi yazdım kontrol sağlıyoruz dediler hayırdır inşallah.

Hocam az önce yanıt verdiler ürünü depomuzda bulamadık hangi adrese gönderdiniz diye yazmışlar :D bende aynı adresi yazdım kontrol sağlıyoruz dediler hayırdır inşallah.
Öyle bir dünya yok hocam yani o dediğin artık dolandırmaya giriyor. Ek olarak

1765292869453.png

Yapabildikleri maksimum bu hocam bana da bu dönüşü sağladılar.
Hocam sen istedikleri adrese kargoyu yollarken fotoğraf vs aldın mı? Şimdi ben yarın yollarken bunu yapacağım çünkü belli dönüp bana da "hangi adrese yolladınız" gibi bir soru yöneltebilirler.

Hocam sen istedikleri adrese kargoyu yollarken fotoğraf vs aldın mı? Şimdi ben yarın yollarken bunu yapacağım çünkü belli dönüp bana da "hangi adrese yolladınız" gibi bir soru yöneltebilirler.

Tabii hocam hemen adresi söyleyeyim sizlere.

İvedik osb mAh. 1476. cadde No:8/2 Yenimahalle / Ankara gank yazılım ve teknoloji a. Ş

Bana bu adrese iletmemi söylediler.

Tabii hocam hemen adresi söyleyeyim sizlere.

İvedik osb mAh. 1476. cadde No:8/2 Yenimahalle / Ankara gank yazılım ve teknoloji a. Ş

Bana bu adrese iletmemi söylediler.
Hocam biraz önce Emre Bey tarafından aranıp kendisi sözümü bitirmeme müsade edin diyerek söyledi söyledi sonra beni dinlemeden suratıma kapattı. Bir de Machenike Global'e mail attığım için beni azarlıyor ortalığı ayağa kaldırdınız vs diyor. Bana diğer satış yapan platformları söyleyip bknz: n11, trendyol vs onların da bu şekil problem yaşadığını belirtiyor. Ancak anlamadığı kısım şu ki bu platformlar beni bir iş günü içerisinde bekletmiyor en azından size geri dönüş yapacağız diye de ayrı bir bildirim de bulunuyorlar. Belli ki benim maillerim bir yerleri rahatsız etmiş.

İşin komik tarafı Emre Bey diyor ki bizim çalışanımız X kargosuyla alıcı ödemeli olarak size kesinlikle cevap vermiştir diyor. O sırada bana gelen cevap:

1765293956054.png

Bu süreç sona erdiğinde Technopat'ta long post açacağım belli oldu yani.

Hocam biraz önce emre bey tarafından aranıp kendisi sözümü bitirmeme müsaade edin diyerek söyledi söyledi sonra beni dinlemeden suratıma kapattı. Bir de machenike Global'e mail attığım için beni azarlıyor ortalığı ayağa kaldırdınız vs diyor. Bana diğer satış yapan platformları söyleyip bknz: N11, Trendyol vs onların da bu şekil problem yaşadığını belirtiyor. Ancak anlamadığı kısım şu ki bu platformlar beni bir iş günü içerisinde bekletmiyor en azından size geri dönüş yapacağız diye de ayrı bir bildirim de bulunuyorlar. Belli ki benim maillerim bir yerleri rahatsız etmiş.

İşin komik tarafı emre bey diyor ki bizim çalışanımız X kargosuyla alıcı ödemeli olarak size kesinlikle cevap vermiştir diyor. O sırada bana gelen cevap:

Eki Görüntüle 2618747

Bu süreç sona erdiğinde Technopat'ta long post açacağım belli oldu yani.

Sanırım evet hocam siz daha açıklayıcı şekilde açıklarsınız pek benlik bir iş değil bizde ürünümüzün depoda bulunmasını bekliyoruz 😃

Emre Bey bana ürünü yollamayın ve iade işleminiz de onaylanacak diyerek suratıma kapattı. Yani ben aynı buna benzer durumu Amazon'da yaşadığımda içinde 3 vida eksik diye adamların bana yapmadığı müşteri memnuniyeti kalmamıştı. Şimdi biz adamlara ulaşamıyoruz diye ben kendi haklarımı kullanınca sinirleniyorlar. Yollarım abi Global'e de yollarım Cimer'e de yazarım. Bu benim hakkım. Oraya sen adam akıllı çalışan koymuyorsan bu senin hatan sitende daha <br> olayını text içinde düzeltemeyen adam var. Ben ne yapabilirim?

Emre bey bana ürünü yollamayın ve iade işleminiz de onaylanacak diyerek suratıma kapattı. Yani ben aynı buna benzer durumu Amazon'da yaşadığımda içinde 3 vida eksik diye adamların bana yapmadığı müşteri memnuniyeti kalmamıştı. Şimdi biz adamlara ulaşamıyoruz diye ben kendi haklarımı kullanınca sinirleniyorlar. Yollarım abi Global'e de yollarım CİMER'e de yazarım. Bu benim hakkım. Oraya sen adamakıllı çalışan koymuyorsan bu senin hatan sitende daha <br> olayını text içinde düzeltemeyen adam var. Ben ne yapabilirim?

Ürünü yollamayın ve iade işleminiz onaylanacak ne demek hocam? İllaki benim de ortalığı ayağa mı kaldırmam gerekiyor yani burada yanlış anlamayın en mağdur benim şu anda.

Hocam az önce Faruk demir adlı çalışandan iadeniz onaylandı diye bir mesaj geldi ilkten inanasım gelmedi ama PayTR'den iade dekondu gelince rahatlamadım değil sizde iade edecekseniz şansınızı deneyin.

Son düzenleme:
Ürünü yollamayın ve iade işleminiz onaylanacak ne demek hocam? İllaki benim de ortalığı ayağa mı kaldırmam gerekiyor yani burada yanlış anlamayın en mağdur benim şu anda.
Hocam ben yemeğe oturduğum için yazamadım. Sizin durumu ben telefondan bildirmiştim mesaj olarak dikkate alınarak mı size yazıldı artık bilmiyorum. Bana da PayTR muhasebe iade dekontu geldi. Bu da hem bize hem de postu okuyanlara ders olsun hocam yani ben bir daha bu firmadan alışveriş yapmam yani. Kendisini n11, trendyol gibi platformlarla karşılaştırıp 0 müşteri desteğine sahip olmaları da trajikomik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı