Gank.com.tr'den alınan ürün nasıl iade edilir?

Hocam ben yemeğe oturduğum için yazamadım. Sizin durumu ben telefondan bildirmiştim mesaj olarak dikkate alınarak mı size yazıldı artık bilmiyorum. Bana da PayTR muhasebe iade dekontu geldi. Bu da hem bize hem de postu okuyanlara ders olsun hocam yani ben bir daha bu firmadan alışveriş yapmam yani. Kendisini N11, Trendyol gibi platformlarla karşılaştırıp 0 müşteri desteğine sahip olmaları da trajikomik.

Artık alan iadesi ya da garantisi ile uğraşmayacak ise alsın :D konu burada kapanmıştır iyi akşamlar dilerim hocam.

1765305772005.png

Harf hatalarını düzenlerken ya editten dolayı onay beklemeye girdi ya da biri şikayet etti, bilmiyorum.

Arkaları sağlam herhalde ki konuyu bile kapattırmışlar. Çok garip yani dile getirmek şuç mu oldu gayet de normal yazılmıştı abartı bir şey yoktu.

Eki Görüntüle 2618887

Harf hatalarını düzenlerken ya editten dolayı onay beklemeye girdi ya da biri şikayet etti, bilmiyorum.

Rapor oluşturup sorabilirsiniz neden konum kapatıldı diye.

Arkaları sağlam herhalde ki konuyu bile kapattırmışlar. Çok garip yani dile getirmek şuç mu oldu gayet de normal yazılmıştı abartı bir şey yoktu.

Rapor oluşturup sorabilirsiniz neden konum kapatıldı diye.
Yok hocam ya Technopat'ın haksızlığın arkasında sessiz duracak bir yer olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Son birkaç gündür GANK tarafında sipariş süreçlerinde bazı gecikmeler yaşandığını fark ettim ve bununla ilgili kısa bir bilgilendirme yapmak istedim.

Depomuzun taşınma süreci ve bununla birlikte beklediğimizin çok üzerinde gelen sipariş yoğunluğu nedeniyle operasyon tarafında aksaklıklar oluştu. Normal şartlarda yaşanmayacak bazı hatalar bu dönemde üst üste geldi ve bu da siz değerli kullanıcılarımızı mağdur etti.

Bu yaşanan süreç için tüm samimiyetimle özür dilerim.
Her bir sipariş ve her bir destek talebi benim için değerli. Bu nedenle, siparişinde gecikme yaşayan veya iletişim sorunu yaşayan arkadaşlar doğrudan bana mail atabilir:
emre@gank.com.tr
Hem siparişinizi veya iade sürecinizi hızlıca çözelim, hem de yaşanan aksaklığın telafisi olarak küçük bir hediye göndermek isterim.

Bu topluluğun desteği bizim için çok değerli.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı