Garaj11 tercih edilir mi?

Yer
Bilmiyorum
Daha fazla  
N11 ve doğuş holding tarafından kurulmuş olan garaj11'de Internet'ten ürün alır gibi araba alabiliyorsunuz, hem garantili hem de kapıya kadar ücretsiz teslim de var. Ayrıca araçlar TÜV D-expert tarafından 13 sayfalık ekspertizi yapılan araçlarda üstelik 3 ay 5.000km garantisi de var. Ayrıca aracınızın değerini de öğrenebilir ve satabilirsiniz. Sizce bu garaj11 tercih edilir mi? Biraz konuşalım :)

Garaj11'e bakmak için buraya tıklayabilirsiniz: Garaj11 - n11.com

Ekran Görüntüsü (175).png

Garaj11 hakkında detaylı bilgi için bu videoyu izleyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Bu videoyu daha önce benzin TV'de çekmişti fakat silindi mi bilmiyorum sadece sekizsilindir'in videosunu bulabildim.

N11 ve doğuş holding tarafından kurulmuş olan garaj11'de Internet'ten ürün alır gibi araba alabiliyorsunuz, hem garantili hem de kapıya kadar ücretsiz teslim de var. Ayrıca araçlar TÜV D-expert tarafından 13 sayfalık ekspertizi yapılan araçlarda üstelik 3 ay 5.000km garantisi de var. Ayrıca aracınızın değerini de öğrenebilir ve satabilirsiniz. Sizce bu garaj11 tercih edilir mi? Biraz konuşalım :)

Garaj11'e bakmak için buraya tıklayabilirsiniz: Garaj11 - n11.com

Eki Görüntüle 895192

Garaj11 hakkında detaylı bilgi için bu videoyu izleyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Bu videoyu daha önce benzin TV'de çekmişti fakat silindi mi bilmiyorum sadece sekizsilindir'in videosunu bulabildim.

Bence alınabilir.
Hiç yoktan arkasında bir holding duruyor ve buda ister istemez güven veriyor.

Fiyatlar uygun geldi gibi.

En ucuz araç şu an Citroen C3 2006 1.4 Sx 75HP.
Değişensiz olanı:

Bir parça değişenli:

Fiyatlar uygun geldi gibi.

En ucuz araç şu an Citroen C3 2006 1.4 Sx 75HP.
Değişensiz olanı:

Bir parça değişenli:
En azından ekspertiz'de ne var ne yok herşeyi gösteriyorlar, hatta OBD'deki arıza ve hatalarına kadar gösteriyorlar bu çok iyi!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı