Garanti 4000 TL bonusu nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan gftyfps
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 168

gftyfps

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle Garanti'nin gençler için bir kampanyası varmış. 1000 TL harcamaya 3000 TL bonus veriyor ve 1000 TL de bir arkadaşın davetinden gelecek ama şu anda bir işte çalışmadığım için maksimum 2500 TL ekstre veriyor kredi kartına. Bana 4000 TL bonus geldiğinde kullanabilecek miyim ya da kullanırsam ekstreye yazar yani borç olarak mı yazar? Bilgilendirirseniz ve bu kampanyayı kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

1000TL harcamaya nasıl 3000TL bonus aldın ya usta. Bonus karta tanımlanır direkt olarak kullanılabilir bonus diye görürsün banka uygulamasında kredi kartına tıklarsan. Bonusu da hepsiburada da kullanabiliyorsun istediğin şeyi satın alırken ödeme ekranında bonusu kullan seçeneği çıkıyor ona tıklaman gerekiyor

1000TL harcamaya nasıl 3000TL bonus aldın ya usta. Bonus karta tanımlanır direkt olarak kullanılabilir bonus diye görürsün banka uygulamasında kredi kartına tıklarsan. Bonusu da Hepsiburada'da kullanabiliyorsun istediğin şeyi satın alırken ödeme ekranında bonusu kullan seçeneği çıkıyor ona tıklaman gerekiyor.

Bu kampanya hocam bende bilmediğim için size soruyorum kredi kartına gelecek o yüzden borç falan yazarlar mı?

Bir biz mi alamıyoruz bu kadar bonusu nereden aldınız? Kullanırsınız büyük ihtimalle. Bonuslar borç olarak gözükmez bankanın verdiği ödüldür.

Bu kampanya hocam bende bilmediğim için size soruyorum kredi kartına gelecek o yüzden borç falan yazarlar mı?
Bonustan borç olmaz hocam

Üstte attım hocam linki yeni müşterilere yapiyorlar herhalde.
Garanti hesabını yeni açanlara diyor siz yeni mi açtınız hesabı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı