Garanti Bankası 18 yaş altı için hesap nasıl açılır?

• Konuyu başlatan HCI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 40.394

HCI

Hectopat
Yer
Laboratuvar
Arkadaşlar, bugün Garanti şubesine 18 yaşına girmediğim için velim ile birlikte hesap açmaya gittik ama bana 18 yaş altı için hesap açılamadığı söylendi. Forumda, internette çoğu kişinin kullandığını gördüm. Hesabı açmak için ne yapmalıyım? Müşteri hizmetlerini aradığımda kesinlikle temsilciye yönlendirilmiyor. Hesabı açmak için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı şubelerde ki çalışanlar bu konuda bilgisiz oluyor ben daha önce Halkbank vakifbank ve garantide hesap açtım birisini harcama birisini yatırım birini de maaş almak için kullanıyorum garantide aynı sorunu yaşamıştım farklı şubeye gittim herhangi bir sorun olmadı ancak ben de bu 3 bankada benim için avantajlı olanların hepsinin yapikredide bulunduğunu gördüm yapikrediyi geçmeyi düşünüyorum 2 veli istendiği yazmış müşteri hizmetlerine yazdığımda 1 Veli'nin yeterli olduğunu söylediler yani yapikrediyi de tercih edebilirsiniz

Bazı şubelerde ki çalışanlar bu konuda bilgisiz oluyor ben daha önce Halkbank VakıfBank ve garantide hesap açtım birisini harcama birisini yatırım birini de maaş almak için kullanıyorum garantide aynı sorunu yaşamıştım farklı şubeye gittim herhangi bir sorun olmadı ancak ben de bu 3 bankada benim için avantajlı olanların hepsinin Yapı Kredi'de bulunduğunu gördüm Yapı Kredi'yi geçmeyi düşünüyorum 2 veli istendiği yazmış müşteri hizmetlerine yazdığımda 1 Veli'nin yeterli olduğunu söylediler yani Yapı Kredi'yi de tercih edebilirsiniz

Kanka Yapı Kredi de İş Bankası gibi çok kısıtlama var mı?

Kanka ben Nays'dan bahsetmemiştim banka hesabı açtırsam Yapı Kredi'den çok kısıtlama var mı anlamında sormuştum havale gibi.

Kısıtlama yok ancak Yapı Kredi'nin arayüzü çok güzel olmasına ragmen 2 cihaz girince uygulama sapıtıyor SMS gelmiyebiliyor ayar çeksende bildirim atmıyor havaleyi bilmiyorum ama EFT Fast gibi işlemler ücretli.

Kısıtlama yok ancak Yapı Kredi'nin arayüzü çok güzel olmasına ragmen 2 cihaz girince uygulama sapıtıyor SMS gelmiyebiliyor ayar çeksende bildirim atmıyor havaleyi bilmiyorum ama EFT Fast gibi işlemler ücretli.

Yok kanka benim amacım kısıtlama olmaması yani anlatmama gerek yok biliyorsundur ama çoğu banka 18 yaş altına havale EFT kısıtlaması koyuyor sen kullanmissin diye sordum EFT kısıtlaması var mı diye.

Kanka İş Bankası ve ziraat kesinlikle önermem ben. İş Bankası çok ama çok kısıtlı. Ziraat Mobil bankacılık vermiyor. Peki Yapı Kredi havale EFT kısıtlaması var mı?

O konuda bir bilgim yok maalesef mail atsan hemen dünüş yapıyorlar mesai içindeyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı