Çözüldü Garanti bankası TROY kredi kartı Amazon'da çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Froxy7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VİCTUS 16
GPU: RTX 4060
CPU: AMD 7840HS
RAM: SK HYNİX (2X8) 5600 MHZ CL40
SSD: KIOXIA KXG80ZNV1T02 1TB
Garantiden kredi kartına başvurdum. TROY logolu bonus Flex'i kartını verdiler. Kart teslimatını beklerken Amazon'dan alışveriş yapmam gerekti sanal kart üzerinden bayağı bir denedim 3D Secure girdikten sonra ödeme yönetimi kabul edilmiyor, sebebi nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiden kredi kartına başvurdum. TROY logolu bonus Flex'i kartını verdiler. Kart teslimatını beklerken Amazon'dan alışveriş yapmam gerekti sanal kart üzerinden bayağı bir denedim 3D Secure girdikten sonra ödeme yönetimi kabul edilmiyor, sebebi nedir sizce?
Amazon'dan TROY kartlar ile alışveriş yapamıyorsunuz diye biliyorum hocam.

Amazon kabul ettiğini söylüyor hocam.

Troy karta hiç gerek yok, bir tane Mastercard veya Visa alın bütün sorun çözülsün. Garanti bana da Troy verdi; çok problem yaşayınca bir tane de Mastercard kredi kartı aldım.

TROY karta hiç gerek yok, bir tane Mastercard veya Visa alın bütün sorun çözülsün. Garanti bana da TROY verdi; çok problem yaşayınca bir tane de Mastercard kredi kartı aldım.

Vermiyorlar hocam ilk kredi kartım diye işkence çektiriyorlar.

Garanti'yle filan uğraşacağınıza gidin Enpara'dan kredi kartı alın hocam. Kafanız rahat olsun.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı