Garanti Bankası yakınlık davet et kampanyası

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Merhabalar. Ben, yurtta bir grup bunu tartışırken duydum. Garanti Bankası yakınını davet et kampanyası ile gelen ve davet eden kişilere 100TL veriyormuş. Maksimum 5 kişi davet edip 500TL alabiliyormuşuz. Bana hiç güvendirici gelmedi. Araştırdım ve Yakınını Davet Et Kampanyası buradaki yazıyı gördüm. 9 veya 10 saat önce gönderilmiş. Yani baktığımda bir zorunlu koşul görmedim. İşte benim için sorun da burada. Bir banka neden kârı olmayacağı bir işe girsin? Yani kimse kimseye birkaç davet ile o kadar parayı vermez. Bu nedir? Banka için kârı ve benim için zararı nedir? Bunu alanlar ileride sorun yaşar mı? Bu tür genel sorulara cevap almak istiyorum. En azından birilerini uyarayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bankaya üye olanlar için hesaplar açılıyor. Üye olanların sadece yarısı bankayı aktif olarak kullansa bile verdikleri parayı kat kat alıyorlar. Örneğin transfer ücretindeki kesintiler, çekilen ihtiyaç kredilerindeki faizler, vs. gibi şeylerden kar elde ediyorlar. Bankalar hayrına kimseye 1 kuruş vermez.

Diyelim şimdi ben açtım ve hiç kullanmayacağım. Yine bana zararı olur mu?

Bir zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…