Çözüldü Recovery Garanti dışı bırakır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Veronik

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 15 Kullanıyorum
İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H (2.50 GHz)
RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,6 GB)
Ekran Kartı NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU
Monitör ViewSonic VX2758A-2K-PRO
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 1 aydır emin olamıyorum. Telefonu sıfırlamak istiyorum. Ancak aklımda bir soru takıldı recoverye girmek garantiyi bozar mı? ROM atmak, root atmak vs. den bahsetmiyorum.
(Telefon: Samsung A56 5G)
Bilenlerden cevap bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Reco mod dediğin şu ses kısmadır telefona format attığımız kısım değil mi eğer oysa garanti bozmaz. Alakası yok.
Arkadaşlar 1 aydır emin olamıyorum. Telefonu sıfırlamak istiyorum. Ancak aklımda bir soru takıldı recoverye girmek garantiyi bozar mı? ROM atmak, root atmak vs. den bahsetmiyorum.
Samsung cihazlara Orijinal ROM (Stock ROM) Atmak garanti bozmaz. S24 FE telefonum var benimde ben de atıyorum bazen. Ama recovery Orijinal cihazdan giriyorsan bozulmaz ama custom ise bozulur (TWRP vb.)

Sadece recovery moda (kurtarma moduna) girmek garantiyi bozmaz. Recovery modu, zaten Samsung'un kendi koyduğu bir özellik. Telefonun bozulması durumunda servis de bazen Recovery'le test yapar.

Sorunun cevabı hayır garanti ile bir sorun yaşamazsın cihazda açık olan mail hesabına oturum acabiliyor olman lazım ona dikkat etmen yeterli onu da yapamam diyorsan cihazdaki tüm mailleri kaldırılsın veya OEM kilit açmayı aktif edersende Google hesabı sormaz.

Evet biliyorum sorduğum soru saçma olabilir biraz. Ama yine de hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar beni büyük problemden (bana göre) çıkarttınız.

Hayor Knox sayaciniizi etkilemez.

Recovery üzerinden cihazı sıfırlamanızda herhangi bir sıkıntı olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı