Garanti internet alışverişini kapatırsak Amazon Prime ücreti çeker mi?

Arkadaşlar iki adet sorum olacak. Birincisi internet üzerinden alışverişi kapatırsam Amazon Prime ücreti çekmeye devam eder mi (mailini bilmediğim hesabımda kayıtlı kalmış sildiremiyorum kartı)? İkinci sorum ise internet üzerinden alışverişi kapatırsam otomatik faturalar ödenmemezlik sorunu olur mu?

Screenshot_2023-07-21-03-59-18-36_1080b5052298a9e87586fa27a3ed25db.jpg

Arkadaşlar iki adet sorum olacak. Birincisi internet üzerinden alışverişi kapatırsam Amazon Prime ücreti çekmeye devam eder mi (mailini bilmediğim hesabımda kayıtlı kalmış sildiremiyorum kartı)? İkinci sorum ise internet üzerinden alışverişi kapatırsam otomatik faturalar ödenmemezlik sorunu olur mu?

Eki Görüntüle 1870513
Tüm bunlarla uğraşmak yerine doğrudan Amazon desteğe başvurun derim. İnternet alışverişini kapattığınızda muhtemelen ücreti çekemeyecektir fakat eğer fatura talimatlarınızı kurumların websitesinden veya mobil uygulamasından verdiyseniz onlar da ödenmeyecektir. Bununla birlikte Garanti uygulamasından verilen fatura talimatlarının ödenmesinde ise Garanti'nin nasıl bir politika yürüttüğünü(kendi uygulamasındaki harcamaları da internet harcaması olarak görüp görmediği) kestirebilmek güç.

Eğer kartınızı internet alışverişlerine kapatırsanız Amazon Prime üyeliğiniz yenilenemez. Ayrıca BonusFlaş uygulamasında "Bana Özel" bölümünde "Üyelikleriniz" kısmı var. Oradan kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Amazon Prime'ın desteklendiğinden emin değilim. www.bonus.com.tr/dijital_platform

Son düzenleme:
Tüm bunlarla uğraşmak yerine doğrudan Amazon desteğe başvurun derim. İnternet alışverişini kapattığınızda muhtemelen ücreti çekemeyecektir fakat eğer fatura talimatlarınızı kurumların web sitesinden veya mobil uygulamasından verdiyseniz onlar da ödenmeyecektir. Bununla birlikte garanti uygulamasından verilen fatura talimatlarının ödenmesinde ise Garanti'nin nasıl bir politika yürüttüğünü(kendi uygulamasındaki harcamaları da internet harcaması olarak görüp görmediği) kestirebilmek güç.

Hocam mail attım dönmediler bile. Müşteri hizmetleri de kartın bana ait olduğunu kanıtlamama rağmen o hesabın mailini unuttuğum için silmiyor kartı.

Eki Görüntüle 1870513
Eğer hesapta 1'den fazla kart bulunuyorsa,1. Karttan çekemediyse 2.karttan çeker.

Hocam yoktur büyük ihtimal. Babamın kartı Garanti BBVA uygulamasından kontrol ediliyor. Orada da üyelikler kısmı var mı bilmiyorum bulamadım.
Hocam ben aynı durumu bizzat yaşadım,bende papara gibi ön ödemeli kartlar ekliyordum ancak kredi kartınıda kaydetmişim ve amazon.com'da yurt dışı ürün bakarken beni Amerika gibi bir ülkede zannedip dolar üzerinden prime ücreti çekmişlerdi.

Hocam ben aynı durumu bizzat yaşadım, bende Papara gibi ön ödemeli kartlar ekliyordum ancak kredi kartını da kaydetmişim ve amazon.com'da yurt dışı ürün bakarken beni Amerika gibi bir ülkede zannedip dolar üzerinden Prime ücreti çekmişlerdi.

Kötü bir durum vallaha. Tekrar mail atacağım amazona. Umarım bu sefer geri dönüş yaparlar.

Hocam mail attım dönmediler bile. Müşteri hizmetleri de kartın bana ait olduğunu kanıtlamama rağmen o hesabın mailini unuttuğum için silmiyor kartı.
Kartınızı eğer üzerinde önemli ödeme kayıtları yoksa iptal edin. İptal ettiğinizde kart numaranız yenileneceğinden sorununuz çözülmüş olur.

Kartınızı eğer üzerinde önemli ödeme kayıtları yoksa iptal edin. İptal ettiğinizde kart numaranız yenileneceğinden sorununuz çözülmüş olur.

Hocam babamın kartı vallahi şu an köyde olduğu için bir işlem yapamıyorum elim kolum bağlı. Tek çare üyelikleri Papara'daki gibi kontrol etme olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı