Garanti kapsamı altındaki ürün iade edildi

EfeCoban

Hectopat
Merhaba. Havit marka kulaklık satın aldım kablosu temassızlık yapıyordu garanti servisine gönderdim. Bana onarım ve değişim imkanı olmadığı için iadesi onaylanmıştır maili gönderdiler. Bu durumda ne yapabilirim?

Merhaba. Havit marka kulaklık satın aldım kablosu temassızlık yapıyordu garanti servisine gönderdim. Bana onarım ve değişim imkanı olmadığı için iadesi onaylanmıştır maili gönderdiler. Bu durumda ne yapabilirim?
Ücret iadesi mi? yoksa direkt ürünü size geri mi gönderdiler?

Ücret iadesi mi? Yoksa direkt ürünü size geri mi gönderdiler?

Ürün bende değil şu anda.
Ürününüze iade kararı çıkmıştır servis formu ile satın aldığınız sitenin müşteri hizmeleriyle paylaşıp ücret ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz
Şekline mail gönderdiler gönderdikleri formda toplam ücret 0 olarak gözüküyor.

Ürün bende değil şu anda.
Ürününüze iade kararı çıkmıştır servis formu ile satın aldığınız sitenin müşteri hizmeleriyle paylaşıp ücret ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz
Şekline mail gönderdiler gönderdikleri formda toplam ücret 0 olarak gözüküyor.
İade sizin için yeterliyse nereden aldıysanız orayla iletişime geçip iade ücretini alabilirsiniz hocam. Fakat burada karar sizin. Servis kafasına göre karar veremez, tamirini yapamıyorsa değişim yapmalı, onu yapamıyorsa daha iyi bir ürün ile değişimini yapmalı. Elinde daha iyi ürün yoksa ki bu neredeyse mümkün değil ama o zaman iade kararını verebilir. İade kararından memnun değilseniz servise bunu bildirin değişim istiyorum diye, kabul etmezlerse THH'ye başvurun.

Merhaba. Siz ne yapak istiyorsunuz? Değişimse önce servise ve satıcıya değişim istediğinizi, reddedilmesi halinde THH’ye başvuracağınızı bildirin; reddederlerse THH’ye başvurmanız gerekecek.

Servis kafasına göre karar veremez, tamirini yapamıyorsa değişim yapmalı, onu yapamıyorsa daha iyi bir ürün ile değişimini yapmalı.
Haklısınız ama aslında kanun alıcıya seçme hakkı veriyor, ben bu markadan bıktım diyen alıcı değişimi reddedip para iadesi de isteyebilir yani.

Merhaba. Siz ne yapak istiyorsunuz? Değişimse önce servise ve satıcıya değişim istediğinizi, reddedilmesi halinde THH’ye başvuracağınızı bildirin; reddederlerse THH’ye başvurmanız gerekecek.

Haklısınız ama aslında kanun alıcıya seçme hakkı veriyor, ben bu markadan bıktım diyen alıcı değişimi reddedip para iadesi de isteyebilir yani.
Elbette, ben de onu demek istiyorum. Seçim hakkı kullanıcıda ama firma bu hakkı esnetebilir, esnetebilmesi için ise dediğim gibi elinde o ürünün aynısı veya misli olmaması lazım vs vs.

Geri
Yukarı