Garanti kredi kartı tek çekim taksitlendirme var mı?

cywolid

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Amazon'dan üzerinden kredi kartımla telefon alacağım. Ama taksit seçenekleri yasak olduğu için çıkmıyor. Telefonu tek çekim alsak daha sonradan bu işlemi ekstreden veya tek çekimi taksitlendirme seçenekleri oluyor mu? Veya her ay ekstrenin asgari tutarını ödesek oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekim sonrası taksitlendirme elektronik harcamalarda gerçekleştirilmez. Asgari ödeyerek faizli şekilde kendi kendinize taksitlendirebilirsiniz.

2 sene önce Series S aldım garanti ile taksitlendirme yapmıştı, bugün nedir nasıldır bilmiyorum.

2 sene önce Series S aldım garanti ile taksitlendirme yapmıştı, bugün nedir nasıldır bilmiyorum.
Taksitlendirme işlemini sipariş verdikten ne kadar süre sonra yaptınız ? Şuan denemelik yaptım mesala açık provizyonda görünüyor.

Taksitlendirme işlemini sipariş verdikten ne kadar süre sonra yaptınız ? Şuan denemelik yaptım mesala açık provizyonda görünüyor.
Tam hatırlamıyorum ama, en fazla 3-5 gün, harcama kısmında gözüktü hemen. Amazon dan 3 taksitle aldım 3 te kart ile yaptıydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…