Garantiden dolayı değişim önerisi Colorful anakart alınır mı?

Hocam desteklese bile şuan o marka anakart istemiyorum. Ne yapmam gerekli?
Daha adam akıllı bir incelemesi dahi yok.

Burada var ve f/p olarak başarılı bulunuyor. Yabancı dilin varsa izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada var ve f/p olarak başarılı bulunuyor. Yabancı dilni varsa izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En ucuz modellerde evet ama garantiye giden anakartım Asus'du.

3000Mhz destekliyor.
Bu arada OC ile 3000Mhz oluyormuş. Standartı 2666MHz.

3200 MHz anakartın muadili nasıl 2666 MHz oluyor ?
Şuan da çok pis mağdur oluyorum... Şikayet etmesem haberleri bile yok. Tekrardan mı şikayet etsem. Bu sefer para iadesi diyorlar. Öyle bir şey yapılırsa 700TL gelecek bana. Arada kocaman bir fark var.

Aradım bayağı da konuştum beni mağdur ediyorsunuz 2. defa diye. Yok diyor maalesef olamaz. Muadil vermemiz gerekiyor dedi. Bende sonra konuşalım dedim ve kapattım. Gerçekten çok saçma. Veya para iadesi yapalım diyorlar. Ben 700TL'ye almıştım. Şimdi en kötü 1300TL. Arada uçurum var.
İşte bu yüzden bu tarz firmalar büyüyemez hep olduklarında yerde kalır. Müşteri memnuniyeti 0. Zaten müşteri hizmetlerinin sürekli telefonu direkt kapamasından belliydi. Sadece 1 kişi çalışıyor hep aynı adam.

Ne fark eder hocam. Muaidili demek denk ürün demektir. Bu koşulu sağlayamıyorsa ya para iadesi ya da üst model göndermek zorunda.
Üst modeli gönderemiyoruz diyor. Para iadesi diyor sadece. Para iadesi yaparlarsa daha çok mağdur oluyorum. Ben daha çok zorlasam para iadesi yapmak isteyecekler...

Bu arada OC ile 3000MHz oluyormuş. Standartı 2666MHz.

Hiç gerek yok, ara tüketici hakem heyetine başvuracağım de sizi mahkemeye vereceğim de. Kimse kusura bakmasın ASUS nerede corolful nerede. Ben kabul etmezdim. Teknik özellikleri seninkiyle aynı olmak şartıyla Gigabyte ASUS, MSI, gibi markaları kabul et gerisiyle uğraşma. Her şey çip değil ki, anakartın malzeme kalitesi, ömrü, BIOS ve sürücü desteği falan filan önemli detaylar.

İşte bu yüzden bu tarz firmalar büyüyemez hep olduklarında yerde kalır. Müşteri memnuniyeti 0. Zaten müşteri hizmetlerinin sürekli telefonu direkt kapamasından belliydi. Sadece 1 kişi çalışıyor hep aynı adam.

Üst modeli gönderemiyoruz diyor. Para iadesi diyor sadece. Para iadesi yaparlarsa daha çok mağdur oluyorum.
Tüketici Hakem Heyetine başvurun. Uzun sürer ama hakkınız olanı alırsınız. 20 iş günü geçtikten sonra ya sıfır ürün ile birebir değişim ya da para iadesi isteme hakkın var. Ve bu hakkını yerine getirmek zorunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı