Satılık Garantili PS4 + 5 Dijital Oyun

Utkuylcnkya

Hectopat
Daha fazla  
Playstation 4 ve içinde hesabımda olan 5 oyunu (Gta 5-BF4 premium-Killzone-Last of us-AC:Freedom cry) satıyorum. 1500 TL fiyat düşünüyorum ama pazarlık yapabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kardeşim iyi satışlar, oyunları çıkarabilir misin çıkarırsan fiyatı nedir ve ne kadar garantisi kaldı şuan ?

Caps lock yüzünden yazma yasağı gibi bişey geldi de bu hesabı açtım. 1100 TL oyunsuz satabilirim ve garantisi 1-2 yıl kaldı sanırım.

Caps lock yüzünden yazma yasağı gibi bişey geldi de bu hesabı açtım. 1100 TL oyunsuz satabilirim ve garantisi 1-2 yıl kaldı sanırım.
Faturası duruyor mu acaba ve nereden aldınız? Zaten sıfır ürünün garanti süresi 2 yıl tam olarak kalan garanti süresini ve garanti firmasını da söyleyebilir misiniz ?

Faturası duruyor şuanda teknosadan garantisi var. Ciddi alıcıysan telefon numaranı ver whatsapptan görüşelim istersen.
Faturası duruyor mu acaba ve nereden aldınız? Zaten sıfır ürünün garanti süresi 2 yıl tam olarak kalan garanti süresini ve garanti firmasını da söyleyebilir misiniz ?

Faturası duruyor şuanda teknosadan garantisi var. Ciddi alıcıysan telefon numaranı ver whatsapptan görüşelim istersen.
Hacım şuan biraz nakit sıkıntım var onu halletmem gerek ben halledene kadar satılır büyük ihtimal zaten yani boşa konuşmuş oluruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı