Garantiye yollamaya değer mi?

Uno - Stand High model ayakkabıda ilk kullanımlarda ayakkabının sağ eşinin üst kısmında çatlama oluştu, aldığım tarihten itibaren ayakkabıyı birkaç kez giydiğim için durumu önemsememiştim fakat kış aylarının gelmesiyle bu ayakkabıyı kullanmaya karar verdim ve çatlak gözüme takılmaya başladı.
Ayrıca ayakkabıyı kış aylarında kullanma niyetiyle almıştım ve bunu mağazada belirtmiştim, fakat en ufak sulu yüzeyde ayakkabımın tabanı kayıyor, yanlış bir model tercih etmiş olabileceğimi düşünüyorum, biraz aceleyle almıştık.
Bu durmu kendilerine maille belirttim, ürünü incelemeye göndermemi istediler.
Markanın kullanıcı yorumlarını okuduğumda biraz tedirgin oldum açıcası, internetten alınan ürünleri gizli kusurlu yollamaları vb. iddialar var, elimdeki ayakkabının şu
anki tek kusuru yürürken yanlış bir şekilde kırışması. Gelen ayakkabının durumunu bilemeyeceğimden incelemeye göndersem mi emin olamadım.
Ayrıca incelemeye gönderdiğimde ürün kusurlu bulunursa farklı bir modelle değiştirebilmek gibi bir şansım var mı?

0.jpg
unnamed.jpg

Birde sağdaki resimde göründüğü gibi, daha 10-15 kez giymeme rağmen ayakkabının içerisindeki yazılar silinmeye başlamış.

Kış için yanlış ayakkabı seçimi kar olmasa bile ufak buzlanmalarda sorun çıkarır baş ağrıtır. Bence incelemeye göndermeyin sadece uç kısmında varsa bu çatlaklar bence bir şey çıkmaz, müşteri memnuniyetine önem veriyorlarsa gönderebilirler fakat yeni gelende aynı olacaktır. Bu tarz ayakkabıların hepsinde aynı sorun var.

Kış için yanlış ayakkabı seçimi kar olmasa bile ufak buzlanmalarda sorun çıkarır baş ağrıtır. Bence incelemeye göndermeyin sadece uç kısmında varsa bu çatlaklar bence bir şey çıkmaz, müşteri memnuniyetine önem veriyorlarsa gönderebilirler fakat yeni gelende aynı olacaktır. Bu tarz ayakkabıların hepsinde aynı sorun var.
Hocam şimdi ayakkabıyı biraz daha detaylı inceleyince, iki çiftte de parmaklarımın denk geldiği yerde çökme olduğunu gördüm (yukarıda kısımda), 10-15 kez giyince bu şekilde oluyorsa daha fazla kullanırsam ne olacağını tahmin edemiyorum.
Ayakkabının sonu 2-3 ay sonra bu şekilde olursa diye endişeleniyorum;
www.sikayetvar.com/skechers/skechers-ayakkabi-magduriyeti-video-2#expl1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı