M mucooh Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #1 Bilgisayarım Garena Delta Force oynadığım zaman çöküyor. Oyunun Steam versiyonunu yükledim hiçbir sıkıntı olmuyor.
Bilgisayarım Garena Delta Force oynadığım zaman çöküyor. Oyunun Steam versiyonunu yükledim hiçbir sıkıntı olmuyor.
Gustavo Gus Fring Picopat Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #2 Kapanıyor mu yoksa kasma donmamı var? Artı 0 Eksi
6 636037 Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 14 Eylül 2025 #3 mucooh dedi: Bilgisayarım garena Delta Force oynadığım zaman çöküyor. Oyunun Steam versiyonunu yükledim hiçbir sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ayni sekilde mobilde de boyle. 3. taraf ek bileşenler olduğu icin sanırım böyle. Ayrica ping nedeniyle garena oynamanizi tavsiye etmem. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
mucooh dedi: Bilgisayarım garena Delta Force oynadığım zaman çöküyor. Oyunun Steam versiyonunu yükledim hiçbir sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ayni sekilde mobilde de boyle. 3. taraf ek bileşenler olduğu icin sanırım böyle. Ayrica ping nedeniyle garena oynamanizi tavsiye etmem.
KS KS M mucooh Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #4 @Gustavo Gus Fring Ekran donuyor ve monitör ses çıkarmaya başlıyor. Bir de klavye mouse çalışmıyor. Kasadan resetleme yapmadan düzelmiyor. @636037 Telefonda herhangi sıkıntıyla karşılaşmadım. Sadece Garena versiyonunda oluyor. Artı 0 Eksi
@Gustavo Gus Fring Ekran donuyor ve monitör ses çıkarmaya başlıyor. Bir de klavye mouse çalışmıyor. Kasadan resetleme yapmadan düzelmiyor. @636037 Telefonda herhangi sıkıntıyla karşılaşmadım. Sadece Garena versiyonunda oluyor.
6 636037 Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 15 Eylül 2025 #5 mucooh dedi: @Gustavo Gus Fring ekran donuyor ve monitör ses çıkarmaya başlıyor. Bir de klavye mouse çalışmıyor. Kasadan resetleme yapmadan düzelmiyor. @636037 telefonda herhangi sıkıntıyla karşılaşmadım. Sadece garena versiyonunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Buradan Garena desteğe yazin. MENA seçin diyeceğim ancak Türkiye'nin ana dili Arapça olarak görünmekte. Turkey seçeneği ise bozuk. https://dfsmpsupport.zendesk.com/hc/en-us/requests/new Artı 0 Eksi
mucooh dedi: @Gustavo Gus Fring ekran donuyor ve monitör ses çıkarmaya başlıyor. Bir de klavye mouse çalışmıyor. Kasadan resetleme yapmadan düzelmiyor. @636037 telefonda herhangi sıkıntıyla karşılaşmadım. Sadece garena versiyonunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Buradan Garena desteğe yazin. MENA seçin diyeceğim ancak Türkiye'nin ana dili Arapça olarak görünmekte. Turkey seçeneği ise bozuk. https://dfsmpsupport.zendesk.com/hc/en-us/requests/new
Gustavo Gus Fring Picopat Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #6 mucooh dedi: @Gustavo Gus Fring Ekran donuyor ve monitör ses çıkarmaya başlıyor. Bir de klavye mouse çalışmıyor. Kasadan resetleme yapmadan düzelmiyor. @636037 Telefonda herhangi sıkıntıyla karşılaşmadım. Sadece Garena versiyonunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Cihazınız kaldırmıyor olabilir Artı 0 Eksi
mucooh dedi: @Gustavo Gus Fring Ekran donuyor ve monitör ses çıkarmaya başlıyor. Bir de klavye mouse çalışmıyor. Kasadan resetleme yapmadan düzelmiyor. @636037 Telefonda herhangi sıkıntıyla karşılaşmadım. Sadece Garena versiyonunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Cihazınız kaldırmıyor olabilir