Garen'e karşı güçlü çarlar nedir?

Teemo ve Vayne alıp Garen'e ezilen varsa gitsin Barbie giydirmece oynasın.

Tek yapman gereken şey kitelamak. Mesafeni koruduktan sonra o sana gelemez.

Sett, Darius, Mordekaiser, TK gibi şampiyonlar üstünüze atlar/çeker. Bunlara karşı oynamak zordur. Ama Garen'e de yenilmezsin ya.
 
Teemo ve Vayne alıp Garen'e ezilen varsa gitsin barbie giydirmece oynasın.

Tek yapman gereken şey kitelamak. Mesafeni koruduktan sonra o sana gelemez.

Sett, Darius, Mordekaiser, tk gibi şampiyonlar üstünüze atlar/çeker. bunlara karşı oynamak zordur. Ama Garen'e de yenilmezsin ya.

Garenseniz karşınızda Vayne'ya da Teemo varsa jungunuz çok önemli ki bizde Duo girdiğimiz için 6 lvl olduktan sonra Vayne'nin F'sini alıyoruz safe kalıp farmda kastıktan sonra hız keseni alıp F ile Vayne'nin üzerine atlıyoruz ve Vayne artık ölü.
 
Bana kalırsa Garen'e karşı safe pick daha mantıklı. Garen'e karşı counter pick bile alsan safe oynayan bir Garen'i kesemezsin. Çek karşısına Vladimir veya Cassiopeia, yat farma. Dakika 20'de ikiniz de 0-0-0 ve 200 farm olsanız bile sen açık ara daha çok işe yarayacaksın.
Evet, Vladimir otpyim ve gayet sakin ve farming lane oluyor top genel olarak, scuttle fightlarina da gitmiyorum genelde ve bota roam isi falan da olmadigi icin isime geliyor. Oyunda gecen her dakika bana isledigi icin top vlad oynamak biraz daha rahat oluyor.
 

Geri
Yukarı