Garip alışkanlıklar

Kavga etmek hoşuma gidiyor cinsel bir ilişki gibi zevk alıyorum bundan. Dayak yiyip dayak atmam mesele değil o stres, adrenalin, kaos beni benden alıyor, çok dayak yedim 5-10 kişiden, kafama aldığım darbeler nörolojik sağlık sorunları ortaya çıkardı ama hala Dark inler gibi kaosla besleniyorum 😂

20'li yaşlarım da yolda yürürken eğer karşımdan birisi geliyorsa cebimden telefonumu cıkartıp kurcalıyormuş gibi yapardım yanımdan geçincede geri cebime koyardım.

Burnuma ne zaman yanık kokusu gelse psikopat gibi bilgisayarı kokluyorum. Kasayı, PSU'yu, ekran kartını... En son 5 dakikalık bir koklama seansından sonra dışarıdan geldiğini anlamıştım.
Hocam bizim mahallede bir adam var, kafası yerinde değil. Her gün evimizin arkasına gelip çöp yakıyor. Ben de kokuyu duyduğum gibi bilgisayarı kokluyorum içim tedirgin oluyor. Her defasında yapıyorum ama bunu. Yalnız değilmişim. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı