Garip alışkanlıklarınız

• Sigarayı pencereden sarkarak içiyorum bizimkilerin sigara içtiğimi bilmediği dönemlerden kalma bir alışkanlık, ailemden ayrı yaşadığım zaman bile böyle içiyorum.
  • Kıyafetime uygun olan saatimi takarım. Öyle bir saatim yoksa alana kadar o kıyafeti giymem.
  • Çalışırken arkaplanda Avrupa Yakası'nı izliyorum. Avrupa Yakası olmadığı zaman çalışmıyorum.
  • Kola, fanta, gazoz içmem ama günde en az 3 tane limonlu soda içerim.
  • Haftada en az 2 bölüm My 600 lb life belgeselini izlerim neredeyse 3 kez bitirdim ama eski hayatımı anımsattığı için izliyorum.
  • Hayatımın bir döneminde arkadaş olduğum birini o dönem bitince tam anlamıyla silerim(evet pisliğin tekiyim) ararsa cevap bile vermem.
  • Birinden hoşlanıyorsam bir gün ilgiye boğarım bir gün yüzüne bile bakmam (evet içimde bir kezban yaşıyor) ama en çok işe yarayan taktik bu.
  • Sakallarımı keserken hiçbir zaman direkt kesmem garip modeller yapa yapa keserim.
  • Markette alacağım şeyi bulamazsam elim boş çıkmaya utanırım bir şey alıp öyle çıkarım.

Son düzenleme:
İyiymiş ben 10'un katı yapmazsam kendimi kaybediyorum [emoji16]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…