realtime
Hectopat
Ben halâ yaparım.Ha, ben de ekleyeyim hem. Hazırlık okuduğum dönemde çevremdeki insanların konuşmalarını veya kendi yaptığım konuşmaları içimde İngilizce'ye çevirmeye çalışırdım. [emoji23]
Ben halâ yaparım.Ha, ben de ekleyeyim hem. Hazırlık okuduğum dönemde çevremdeki insanların konuşmalarını veya kendi yaptığım konuşmaları içimde İngilizce'ye çevirmeye çalışırdım. [emoji23]
Yok, ben teraziyim ama diğer arkadaşları bilmiyorum.Bu takıntılı olan arkadaşlar Başak burcu mu acaba?![]()
Ha, ben de ekleyeyim hem. Hazırlık okuduğum dönemde çevremdeki insanların konuşmalarını veya kendi yaptığım konuşmaları içimde İngilizce'ye çevirmeye çalışırdım. [emoji23]

Ben bardağı yıkamam. Yeni bardak alır içerim. [emoji23] Benim bardağımdan kimse içemez, siz yazdıkça aklıma geliyor.
- Yemek yerken ağzını açarak yemek yiyen olursa yemeği terk ederim. (Yemekte kimin olduğu önemli değil)
- Bir şeyler sıralanırken örüntü halinde olmalı. Örnek: XxXX değil de XxxX veya xxXX şeklinde olması gerekir. Ya ortadan ikiye bölünmüş şekilde ya da simetrisi alınmış şekilde olmalı.
- Bazı ürünlerde (Klavye, Mouse vb.) iki plastik parça birbiriyle tam örtüşmeyip milimetrik farklar olduğunda onu söküp düzeltirim, düzeltemezsem kırılır muhtemelen. (Zorlamaktan.)
- Başka birisi su içtiğinde, bardağın dibinde su bırakılırsa dökerim bardağı yıkar öyle içerim. Yoksa içmem.
Cidden öyle oluyor yalnız. "I feel a signal..."Sonuncusu baya garipmiş.![]()
)Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.