Garip alışkanlıklarınız

Ha, ben de ekleyeyim hem. Hazırlık okuduğum dönemde çevremdeki insanların konuşmalarını veya kendi yaptığım konuşmaları içimde İngilizce'ye çevirmeye çalışırdım. [emoji23]

Ben de yaparım bunu. Yalnız değilsin

Bilgisayarı kapattığımda kasanın içini açıp içini toz varmı diye bakmak

• Yemek yerken ağzını açarak yemek yiyen olursa yemeği terk ederim. (Yemekte kimin olduğu önemli değil)
  • Bir şeyler sıralanırken örüntü halinde olmalı. Örnek: XxXX değil de XxxX veya xxXX şeklinde olması gerekir. Ya ortadan ikiye bölünmüş şekilde ya da simetrisi alınmış şekilde olmalı.
  • Bazı ürünlerde (Klavye, Mouse vb.) iki plastik parça birbiriyle tam örtüşmeyip milimetrik farklar olduğunda onu söküp düzeltirim, düzeltemezsem kırılır muhtemelen. (Zorlamaktan.)
  • Başka birisi su içtiğinde, bardağın dibinde su bırakılırsa dökerim bardağı yıkar öyle içerim. Yoksa içmem.

Ben bardağı yıkamam. Yeni bardak alır içerim. [emoji23] Benim bardağımdan kimse içemez, siz yazdıkça aklıma geliyor.
Aynı kaşıkla veya çatalla iki tür yemek yemem. Örnek olarak, çorba içtiğim kaşıkla pilav yemem.
Tamam, daha yazmıyorum. [emoji23] Yoksa ifşa olacağım. [emoji23]

Cam bardakta sıcak şeyler içmem. İçmem gerekirse bir yudum alıp masaya koyduğumda önünde onu görmemi engelleyecek bir cisim olmalı.

-Kaldırım taşlarına L şeklinde basarım (Basamayınca sinir oluyorum )
- Televizyondaki ses düzeyi 4'ün katları olmalı. 12-16 vs.
-Bıçak kullanmam gereken bir yemek yiyorsam kestiğim parçalar da 4'ün katı olmalı ( Büyük bir eti 8 parçaya bölmek gibi.)
-Forumlarda gezerken (Örn: Technopat- Konu Dışı) gezdiğim sayfadaki bütün konuları aynı anda açmazsam rahatsız olurum.
-Duyduğum herhangi bir şeyi İngilizceye çevirmeye çalışırım.
- Yemek yerken yanımda 3 veya 3'ün katı peçete olmalı. (Bu bayağı ilginç Nedenini ben de çözemedim )
-İnsanların gözlerine bakamıyorum. (Samimiysem bakabiliyorum sadece )
- Herhangi bir şarkının ritmine 3 parmağımla eşlik ederim
En garip benim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…