Ha, ben de ekleyeyim hem. Hazırlık okuduğum dönemde çevremdeki insanların konuşmalarını veya kendi yaptığım konuşmaları içimde İngilizce'ye çevirmeye çalışırdım. [emoji23]
Ha, ben de ekleyeyim hem. Hazırlık okuduğum dönemde çevremdeki insanların konuşmalarını veya kendi yaptığım konuşmaları içimde İngilizce'ye çevirmeye çalışırdım. [emoji23]
Yemek yerken ağzını açarak yemek yiyen olursa yemeği terk ederim. (Yemekte kimin olduğu önemli değil)
Bir şeyler sıralanırken örüntü halinde olmalı. Örnek: XxXX değil de XxxX veya xxXX şeklinde olması gerekir. Ya ortadan ikiye bölünmüş şekilde ya da simetrisi alınmış şekilde olmalı.
Bazı ürünlerde (Klavye, Mouse vb.) iki plastik parça birbiriyle tam örtüşmeyip milimetrik farklar olduğunda onu söküp düzeltirim, düzeltemezsem kırılır muhtemelen. (Zorlamaktan.)
Başka birisi su içtiğinde, bardağın dibinde su bırakılırsa dökerim bardağı yıkar öyle içerim. Yoksa içmem.
Yemek yerken ağzını açarak yemek yiyen olursa yemeği terk ederim. (Yemekte kimin olduğu önemli değil)
Bir şeyler sıralanırken örüntü halinde olmalı. Örnek: XxXX değil de XxxX veya xxXX şeklinde olması gerekir. Ya ortadan ikiye bölünmüş şekilde ya da simetrisi alınmış şekilde olmalı.
Bazı ürünlerde (Klavye, Mouse vb.) iki plastik parça birbiriyle tam örtüşmeyip milimetrik farklar olduğunda onu söküp düzeltirim, düzeltemezsem kırılır muhtemelen. (Zorlamaktan.)
Başka birisi su içtiğinde, bardağın dibinde su bırakılırsa dökerim bardağı yıkar öyle içerim. Yoksa içmem.
Ben bardağı yıkamam. Yeni bardak alır içerim. [emoji23] Benim bardağımdan kimse içemez, siz yazdıkça aklıma geliyor.
Aynı kaşıkla veya çatalla iki tür yemek yemem. Örnek olarak, çorba içtiğim kaşıkla pilav yemem.
Tamam, daha yazmıyorum. [emoji23] Yoksa ifşa olacağım. [emoji23]
-Kaldırım taşlarına L şeklinde basarım (Basamayınca sinir oluyorum )
- Televizyondaki ses düzeyi 4'ün katları olmalı. 12-16 vs.
-Bıçak kullanmam gereken bir yemek yiyorsam kestiğim parçalar da 4'ün katı olmalı ( Büyük bir eti 8 parçaya bölmek gibi.)
-Forumlarda gezerken (Örn: Technopat- Konu Dışı) gezdiğim sayfadaki bütün konuları aynı anda açmazsam rahatsız olurum.
-Duyduğum herhangi bir şeyi İngilizceye çevirmeye çalışırım.
- Yemek yerken yanımda 3 veya 3'ün katı peçete olmalı. (Bu bayağı ilginç Nedenini ben de çözemedim )
-İnsanların gözlerine bakamıyorum. (Samimiysem bakabiliyorum sadece )
- Herhangi bir şarkının ritmine 3 parmağımla eşlik ederim
En garip benim herhalde