Garip alışkanlıklarınız

Eklemek istedim;
  • Çorabı sürekli olarak sağ tek sağ ayağıma, sol teki sol ayağıma giyerim. Asla değişmez yanlış giyersem çıkartır düzeltirim.
  • Bir şey giyerken önce sağ ayağımı, kolumu sokarım sonra sol.
  • Eve, odaya vs. gibi yerlere girerken kesinlikle sağ ayakla girerim.

• Odamın kapısını sürekli kapatırım. Ev boş olsa bile kapalı olur. İzleniyorum hissi.
  • Sürekli dudaklarımın etini koparma gibi bir huyum var.
  • Diş teli kullanıyorum ve düşünürken tellerimi kopartacak şekilde çekme gibi bir huyum var.
  • Sağ ayağa giydiğim çorabı asla sol ayağıma giymem. Hep ona göre koyarım çoraplarımı.
  • Her şeyim düzenli olmak zorunda. Yoksa çıldırırım
  • Birisi benim eşyamı kullanırsa kıl olurum. Sürekli ona bakarım, aklım onda kalır.
  • Birde şöyle bir huyum var: Bir kaldırımda bir ağaç için sökülmüş taşlar oluyor, İşte ben bu taşların hizasından geçemem. Yani bir paralel çizgi geçiyor sanki. O çizgilerin içinden geçemem. Adımımı büyük atıp o aralıktan uzaklaşmam gerek.

Son düzenleme:
Eve girdiğim gibi ilk iş lavaboya bile gitmeden bilgisayarımı açmak oluyor, oturayım oturmayayım, istersem açıp uyuyayım istersem sabaha kadar açık dursun açmak zorunda hissediyorum ya
6-7 yaşlarımdayken temizlik takıntım vardı, komik gelecek ama, misafir geldiği zaman gitmelerini bekler, oturduğu yeri koklardım eğer pis kokuyorsa küçük bir kovam vardı onunla anneme sildirirdim komple koltuğu. E biraz temiz olsunlar yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…