Garip alışkanlıklarınız

Yaz kış bahtaniye ile yatarım. Film izlerken ve yatarken mutlaka yastığa sarılırım. 4 parkeden mutlaka 3 tanesine basarım ve her zaman en ortasına basarım. Arabayla bir yere giderken her zaman tüm dükkan tabelalarını okumaya çalışırım. Tüm araba markalarını ezberlemeye çalışırım. Her zaman dudaklarım nemli ve yolunmuş olmalı.

Parkelerde çizgileri takip ederim, çizgilere basmayınca sanki yüksek bir yerden düşeceğimi hissederim.

Yeni atılmış betona ayak izimi çıkarmayı çok severim.

Yolda biriyle göz göze gelince bir şey soracak sanıp "efendim" derim.

Markete girince istediğim ürünün olmadığını görünce elim boş çıkmaya utanır 3-4 tane su alırım.

Bilgisayarı hep açık tutarım. Telefonun ekran parlaklığı %50 olmak zorundadır. (%49, %51 bile olmaz) Simetri hastalığım var, her şey yerli yerinde olması gerek. Kaldırım taşları kırmızı gri ise ya tek kırmızı, ya tek gride yürürüm. İşte daha bunun kadar sayamayacağım dolu takıntım var. Sanırım biraz deli gibiyim mi ne? :D

Tab yerine space kullanırım!

Her zaman (ister -10° ister 40°) battaniye örtmeden uyuyamam ki uyuduktan sonra üstümden atıyorum buda ayrı bir sorun.

Hangi ortamda olursam olayım meyve/sebzelerin düz / simetrik kesilmediği takdirde yiyemem

Cheeseburger yiyemem çünkü peynirin akışmış bir şekilde olması beni rahatsız eder.

Kare şeklinde dilimlenmiş ekmek dışında ekmek yiyemem.

Daha bir sürü takıntım var ama yoruldum yazmaktan :)

Bilgisayar sabahları ilk işimdir. Okula gideceksem bile hazırlanır 5-10 dakika takılırım.
Mavi-yeşil renkli gözü olan kişilerin gözüne 5-10 saniye anca bakabilirim. (İçine çekiyor gibi hissediyorum, dövmeyin)
Yolda biri bana seslense (etrafta bizden başka kimse olmasa bile) "Be.., ben mi?" diye cevap veririm.

Simetri hastalığım var -ne çok simetri hastası varmış :D-. Arada şizofreni belirtileri gösteriyorum. Kirlenmek için yapılmış bir şey bile hep temiz olmak zorunda. Eski bilgisayar parçalarına para verebilirim -5 TL falan yani çok değil :D-. Bozulmuş bilgisayar parçalarına fazla voltaj verip, yakmak gibi bir manyaklığım var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı