Garuda Linux COSMIC sürümü yayınlandı

tempestian

Kilopat
Süper Moderatör
Makaleler
33
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Garuda Linux bir süredir stabilite testleri yaptığı COSMIC masaüstü ortamını ISO dosyasıyla beraber yayınladı.

Kullanmayı veya denemeyi düşünüyor musunuz?

1742066539999.png

Garuda Linux bir süredir stabilite testleri yaptığı cosmıc masaüstü ortamını ISO dosyasıyla beraber yayınladı.

Kullanmayı veya denemeyi düşünüyor musunuz?

Eki Görüntüle 2446454

Daha çok sade dağıtımları seven biri olarak Garuda'yı çok dolu buluyorum ben. Benim pek tercihim değil ama farklı bir masaüstü ortamı iyidir. İlk kez duyuyorum bu masaüstü ortamını. Resimden güzel gözüküyor ama bence normal distrolara kurmak daha mantıklı.

Daha çok sade dağıtımları seven biri olarak Garuda'yı çok dolu buluyorum ben. Benim pek tercihim değil ama farklı bir masaüstü ortamı iyidir. İlk kez duyuyorum bu masaüstü ortamını. Resimden güzel gözüküyor ama bence normal distrolara kurmak daha mantıklı.
Pop OS'in masaüstü ortamı bu hocam. System 76 şirketinden bilgisayar alanlara varsayılan gelen dağıtımın arayüzü. Diğer dağıtımlarda pek stabil değil çünkü tek dağıtıma özel geliştiriliyor. Garuda da deneysel sürüm olarak ele almış.

Pop!_OS'in masaüstü ortamı bu hocam. System 76 şirketinden bilgisayar alanlara varsayılan gelen dağıtımın arayüzü. Diğer dağıtımlarda pek stabil değil çünkü tek dağıtıma özel geliştiriliyor. Garuda da deneysel sürüm olarak ele almış.

Pop!_OS'in masaüstü ortamını her zaman GNOME sanardım ben şaşırdım doğrusu böyle deyince :D. Benim cahilliğim biraz.

Pop!_OS'in masaüstü ortamını her zaman GNOME sanardım ben şaşırdım doğrusu böyle deyince :D. Benim cahilliğim biraz.
GNOME'u taban alıyor. Geçmişte GNOME ekibinden belli başlı özellikler istediler ama GNOME ekibi kabul etmedi. System76 da GNOME'u taban alarak kendi masaüstü ortamları olan COSMIC'i geliştirdi.

Çok hızlı çalışıyor COSMIC masaüstü ama ben alışamadım, bilmiyorum.

Deneysel olarak getirmeleri güzel olmuş.

Yeni konular

Geri
Yukarı