mustafacandan Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 96 6 Aralık 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı Geforce MX110 Merhaba oyun orijinal grafikler en yüksekte olsa bile böyle kötü gözüküyor. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-12-06 at 20.15.20.jpeg 182,7 KB · Görüntüleme: 82
mnDarkMoon Femtopat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 82 6 Aralık 2022 #2 mustafacandan dedi: Merhaba oyun orijinal grafikler en yüksekte olsa bile böyle kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ile nasıl o oyunu maksimum ayarlarda oynayabiliyorsunuz çözünürlük düşük olabilir. Artı 0 Eksi
mustafacandan dedi: Merhaba oyun orijinal grafikler en yüksekte olsa bile böyle kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ile nasıl o oyunu maksimum ayarlarda oynayabiliyorsunuz çözünürlük düşük olabilir.
KS KS mustafacandan Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 96 6 Aralık 2022 #3 mnDarkMoon dedi: Ekran kartı ile nasıl o oyunu maksimum ayarlarda oynayabiliyorsunuz çözünürlük düşük olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten amacım yüksekte oynamak değil ancak yükseğe aldığımda da aynı şekil böyle gözüküyor çözünürlük düşük değil. Artı 0 Eksi
mnDarkMoon dedi: Ekran kartı ile nasıl o oyunu maksimum ayarlarda oynayabiliyorsunuz çözünürlük düşük olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten amacım yüksekte oynamak değil ancak yükseğe aldığımda da aynı şekil böyle gözüküyor çözünürlük düşük değil.
mnDarkMoon Femtopat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 82 6 Aralık 2022 #4 mustafacandan dedi: Zaten amacım yüksekte oynamak değil ancak yükseğe aldığımda da aynı şekil böyle gözüküyor çözünürlük düşük değil. Genişletmek için tıkla... Korsan mı? Artı 0 Eksi
mustafacandan dedi: Zaten amacım yüksekte oynamak değil ancak yükseğe aldığımda da aynı şekil böyle gözüküyor çözünürlük düşük değil. Genişletmek için tıkla... Korsan mı?
KS KS mustafacandan Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 96 7 Aralık 2022 #5 mnDarkMoon dedi: Korsan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, orijinal olduğunu belirttim zaten ama çözdüm bir şeyler denedim. Sonra da grafiği en yükseğe aldım sorun çözüldü, düşürünce sorun devam ediyor ama şu an sıkıntı yok. Oyun aşırı derecede kasmıyor, hatta rahatsız bile etmiyor şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
mnDarkMoon dedi: Korsan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, orijinal olduğunu belirttim zaten ama çözdüm bir şeyler denedim. Sonra da grafiği en yükseğe aldım sorun çözüldü, düşürünce sorun devam ediyor ama şu an sıkıntı yok. Oyun aşırı derecede kasmıyor, hatta rahatsız bile etmiyor şu an.