Gay'den nasıl kurtulurum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler, gülmeyin komşunuza gelir başınıza. Ben olsam biraz sert çıkardım. R yapabilir, ona sevgilinizin olduğunu söyleyin. Yoksa da sevgilim var deyin. Amaç senin peşini bıraktırmak. Eş cinsel olmadığını, sevgilinin olduğunu veya bir kıza aşık olduğunu söyleyebilirsin. Eğer tatlı dil işe yaramaz ise. Biraz sert çıkıp her taraftan engeli basın geçin.
Baştan beri tatlı dilliydim de sonradan sert yaptım engel attım halloldu diye düşünüyorum.
 
Tabii öyle ben dalga geçiyorum :D arkadaşın yapacağı şey engellemek, yanıt bile vermemek. Gerçekte karşısına çıkıp, takip falan ediyorsa dava açabilir. Zaten devletin, hükümetin LGBT bireylerine karşı katı bir politikası var, sıradan taciz davaları gibi incelenmez. İlk duruşmada sağlam kanıtlarla davayı kazanırlar, ilk kademe uzaklaştırma cezası alır devamında da artık mahkemeye göre para mı hapis mi?

Bence de bu olay sadece sanalda ise sadece göz korkutmak amaçlı şikayet edeceğinden falan bahseder tabii öncesinde rahatsız olduğunu falan söyler sonra da engeller olur biter.
 
Baştan beri tatlı dilliydim de sonradan sert yaptım engel attım halloldu diye düşünüyorum.
Ben eşcinsel değilim dediğinde inadına ısrar edene denk gelmedim ama gereksiz yere ısrarcı davranıyorsa terslemek gayet normal.

Bu arada eğlendik, beğenileri kastık. Konunun kilitlenme zamanı geçeli 10 sayfa oldu ama tüm moderatörleri Azerbaycan - Ermenistan sınırına savaşa yolladılar galiba. :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı