C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 3 Mart 2018 #11 Ulan şimdi kime Sanchez diyeceğiz biz? Güzelmiş bu şarkı da. Bir de ''mektup'' diye bir şarkısı vardı. Gardiyan ile düet yapmıştı o da çok güzeldir.
Ulan şimdi kime Sanchez diyeceğiz biz? Güzelmiş bu şarkı da. Bir de ''mektup'' diye bir şarkısı vardı. Gardiyan ile düet yapmıştı o da çok güzeldir.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 4 Mart 2018 #12 Sürprizbozan Sorme be kanka. Ben de özleyeceğim beni. Kehanetin doğru çıktı kanka bu arada. Gelecekten Geldiğini İddia Edenleri Siz Nasıl Değerlendiriyorsunuz? Sevinmen mi gerek acaba? Bir şey beni kendine çekti. Tamamen değiştim. Gazapizm'e gelelim. Tek kötü tarafı ismi. Bir fikir akımı gibi. Halbuki böyle bir akım yok.
Sürprizbozan Sorme be kanka. Ben de özleyeceğim beni. Kehanetin doğru çıktı kanka bu arada. Gelecekten Geldiğini İddia Edenleri Siz Nasıl Değerlendiriyorsunuz? Sevinmen mi gerek acaba? Bir şey beni kendine çekti. Tamamen değiştim. Gazapizm'e gelelim. Tek kötü tarafı ismi. Bir fikir akımı gibi. Halbuki böyle bir akım yok.
EmreBayraktar Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 101 9 Mayıs 2018 #13 Norm Ender'i dinleyin beyler. İzmir'de tek neredeyse