SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.786 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Eylül 2024 #1 Şu an mevcut olarak Türksat Kablonet kullanıyorum ve CS2 Almanya sunucularında 58-75 arası ping alıyorum. Speedtest'de ise durumlar şu şekilde. Türksat Kablonet dışında 1000 Mbps Türk Telekom Fiber altyapım var. Superonline altyapısı ise yok. İnternet servis sağlayıcı olarak ne önerirsiniz?
Şu an mevcut olarak Türksat Kablonet kullanıyorum ve CS2 Almanya sunucularında 58-75 arası ping alıyorum. Speedtest'de ise durumlar şu şekilde. Türksat Kablonet dışında 1000 Mbps Türk Telekom Fiber altyapım var. Superonline altyapısı ise yok. İnternet servis sağlayıcı olarak ne önerirsiniz?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 13 Eylül 2024 #2 1000 Mbps alt yapınız varsa ona neden geçmiyorsunuz? Aradaki fark gözle görülebilecek düzeyde.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.786 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Eylül 2024 #4 333365 dedi: 1000 Mbps alt yapınız varsa ona neden geçmiyorsunuz? Aradaki fark gözle görülebilecek düzeyde. Genişletmek için tıkla... Ona derken? morfinsamet dedi: Comnet Genişletmek için tıkla... Hocam pek duymadığım bir ISS nasıldır acaba.
333365 dedi: 1000 Mbps alt yapınız varsa ona neden geçmiyorsunuz? Aradaki fark gözle görülebilecek düzeyde. Genişletmek için tıkla... Ona derken? morfinsamet dedi: Comnet Genişletmek için tıkla... Hocam pek duymadığım bir ISS nasıldır acaba.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #5 TT fiber kullanın tabii ki.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.786 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Eylül 2024 #6 Culoksi dedi: TT fiber kullanın tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam TT'de fiyat biraz pahalı ama en iyi ping değerini nereden alacaksam oraya geçiş yapacağım. Millenicom, Netspeed, TurkNet falan önerir misiniz?
Culoksi dedi: TT fiber kullanın tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam TT'de fiyat biraz pahalı ama en iyi ping değerini nereden alacaksam oraya geçiş yapacağım. Millenicom, Netspeed, TurkNet falan önerir misiniz?
morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 14 Eylül 2024 #7 SuiCast dedi: Hocam TT'de fiyat biraz pahalı ama en iyi ping değerini nereden alacaksam oraya geçiş yapacağım. Millenicom, Netspeed, TurkNet falan önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Comnet 1000MBPS hizmet veriyor ama hangi altyapıda veriyor bilmiyorum sitesinden sorgulayınız. Ayrıca veri merkezi asıllı bir firma çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum taahhüt yok zaten en kötü iptal edersiniz.
SuiCast dedi: Hocam TT'de fiyat biraz pahalı ama en iyi ping değerini nereden alacaksam oraya geçiş yapacağım. Millenicom, Netspeed, TurkNet falan önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Comnet 1000MBPS hizmet veriyor ama hangi altyapıda veriyor bilmiyorum sitesinden sorgulayınız. Ayrıca veri merkezi asıllı bir firma çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum taahhüt yok zaten en kötü iptal edersiniz.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 19 Eylül 2024 #8 SuiCast dedi: Ona derken? Genişletmek için tıkla... 1000 Mbps Türk Telekom fiber alt yapınız olduğundan bahsetmişsiniz, onu diyorum.
SuiCast dedi: Ona derken? Genişletmek için tıkla... 1000 Mbps Türk Telekom fiber alt yapınız olduğundan bahsetmişsiniz, onu diyorum.