Gaziantep'te ormanların katledilmesine izin vermeyen orman işletme şefi görevden alındı

goldmanck

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2018
Mesajlar
1.983
Çözümler
4
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 21 H1 İşletim Sistemi // İntel İ5 9400F İşlemci // 32 GB RAM // GTX 3060 Ekran Kartı // TUF Gaming VG27AQ1A G-SYNC Compatible Oyuncu Monitörü – 27 inç WQHD // Seagate Expansion STEA1000400 1TB 2.5 inç Usb 3.0 Taşınabilir Harddisk Siyah Xtrike Me GM-203 RGB Oyuncu Mouse
Cinsiyet
Erkek
Gaziantep'te orman işletme şefi olarak görev yapan ümran pınar, AKP'li İslahiye Belediyesi'nin kaçak olarak işlettiği taş ocağının limit aşımı yaparak ormana zarar verdiğini tespit etti. Belediye başkanının baskılarına rağmen konuyla ilgili suç duyurusunda bulunan pınar, görevden alındı.
Belediye başkanı, Pınar'ı Şamil Tayyar'a şikayet etmekle tehdit etti. 🙂 Kaynak:
 
Malum parti işte. İşine ne gelirse onu yapıyor. Dün de Konya'daki yolları malum partinin adamları keyfi kapattı şehri turladım eve giderken :D
 
Gaziantep'te orman işletme şefi olarak görev yapan ümran pınar, Akp'li islahiye Belediyesi'nin kaçak olarak işlettiği taş ocağının limit aşımı yaparak ormana zarar verdiğini tespit etti. Belediye başkanının baskılarına rağmen konuyla ilgili suç duyurusunda bulunan pınar, görevden alındı.
Belediye başkanı, pınar'ı şamil Tayyar'a şikayet etmekle tehdit etti. 🙂 Kaynak:

Düştüğümüz hale bak doğaya verdiğimiz hasarın haddi hesabı yok.
 
Olumsuz haber girmekten yoruldum artık dün geceden beri ama biz ne yapalım sorumlusu hissettim bir an ama ülkede olumlu bir şey olmuyor ki.
 
Keşke hakkı karadayı paşa 28 şubatta tüm cemaat,dini grupları ve partileri kökten kapatsaydı.
Ülke 20 yıl geriye gitti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı