Gazze'de olan gelişmeler nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaçları Türkiye'yi savaşa sokup sonra niye siz giriyorsunuz savaşa deyip Türkiye'ye saldırmak.

Burası doğru kışkırtıyorlar ve uluslararası ceza mahkemesinde yargılamayı amaçlıyorlar güya ve sözde. Fakat olurda biz girersek korkak İsrail pislikleri tabii ki savaşamayıp kaçacaklar güvendikleri yer Amerika ve batı.
Ben uğraşmayacağım.

Göreceğiz bakalım.
 
Ben bu ülkeden umudu kestim. Gerekirse köpek gibi çalışcam araştırıcam yurt dışına gideceğim. Gerekirse yurt dışında çalışırım burada 10. sıra vatandaş olacağıma orada olurum en azından rahat olurum. Yetti artık her haber gördüğümde birilerine sövüyorum gençliğimi adam akıllı yaşayamıyorum. Beter olsun bunlara oy verenler beter! Sürünsünler pişman olsunlar biz keşke oy vermeseydik desinler. Bakın o kadar kinlenmişim ki neredeyse söveceğim forum şartları gereği bu kadar oluyor.

Hocam ben de sizin gibiyim. Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Avrupa'da yaşamak için can atıyorum. Mesele sadece para değil, eğitimde. O kadar çok eğitimsiz insan var ki ülkede sokak röportajını izleyince duvarları yumrukluyorum sinirden. Adam açım ama yine o adama oy vereceğim diyor. Sen bunlara bir şey anlatamazsın ki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@381258
Hocam son gelişme nedir? Filistin dediğiniz gibi soba boruları ile vurdu mu vurmadı mı?
 
@381258
Hocam son gelişme nedir? Filistin dediğiniz gibi soba boruları ile vurdu mu vurmadı mı?

Filistin'in soba boruları diye tabir ettiğimiz etkisiz roketleri de var. Etkili roketleri de var. Önce etkisiz roketlerini bitirdi. Şimdi vurduğu ve vuracağı roketler bildiğim kadarıyla etkili roketler.
 
9 Filistinli öldürüldü. Batı Şeria'da IDF ile artan çatışmalarda öldürüldüğünü söyledi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı