GD900 Termal Macun İncelemesi

Öncelikle 18 lira aşırı pahalı. 1 gram için bende 5 tane var. Yani aciliyetiniz yoksa size birisi vermek isterdim. Bence MX4 alın dicektimde 54 lira diyor. Aşırı kararsınızım. Aliexpress üzerinden almanızı öneririm. Bu fiyat için 1gramlık aşırı fazla.

Piyasa alabilceğiniz fiyat/performans olarak MX4 bence en iyisi. Testlere bakınca örneğin nactua aşırı iyi çıkarken 3 ay sonra macunun sıvılaştığının ve yapısının bozulduğundan şikayetçiler. MX4 bu konuda açık ara iyi.

Diğer Türk markalarını önermem çünkü Çin'deki macunlara etiket basıyorlar ve satıyolar.Termal iletkenliği 6-8 w/mk olanlar sizi üzmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Evet yeni testi yaptım.
AIDA 64 ile CPU Max 60 derece(sadece CPU stress seçili.

Ayrıca buna ek olarak Full CPU test yapacağım ve 3 aylık farkı görmeniz açısından. Full CPU testi olduğundan diğer testler ile karşılaştırmamanız gerekir.Gözlemlerine göre performans kaybı %1.

Yeni test etme yöntemi ile ilk sonuçlar bunlar 3 ay sonra tekrar edilcektir.

Son düzenleme:
Bu macunu laptop veya konsol wkran karti gibi yerlerde kullanmayin

Başta yüksek performans verse de zamanla pump out yapıyor hiç önermem çok kullandım bunu.

Sadece normal masaüstü cpu icin kullanılır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…