Ge 60 ssd takma

dincer33

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2013
Mesajlar
49
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben msi ge60 alacağım diye kaç konu açtım bilmiyorum ama hepsindede sorum vardı neyse... Şimdi ben internetten bişey almaya karşı biriyim, fiziksel olarak almayı daha çok güvenilir bulduğum, vatanında şehrimde bulunduğu için vatandan msi ge 60 i5 olan modelini almak istedim. Ve ben ssd takmak istiyorum sordum kendilerine bi çalışan optik sürücüyü çıkartmak gerek dedi, biri sata desteği vermeyebilir dedi, biri takarız ama garanti dışı olur dedi bütün olay vatanda gerçekleşti kafam allak bullak oldu. Bu laptopu ssdsiz kullanmam ben. İnternetten alma söz konusuda olmadığı için, size sorayım dedim, eve gelip ben takabilirmiyim ssdyi daha doğrusu msi ge60 i5 modelinde ssd desteği varmı ? Cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar.
 
Hocam elbise degil ki bu, ha internetten almissin ha magazadan almissin. Ayrica kendin takabilirsin, gayet kolay. Ayrica garantinin bozulacagina da ihtimal vermiyorum pek. Gerekirse garantiye gonderirken eski diski geri takarsin.
Ayrica ingilizce klavyeden yazdigim icin bozuk Turkce kullaniyor diye banlamayin lutfen. :cool:
 
Hocam bana söyledikleri aynen şu; " hdd yerine ssd yi takarız anca " şimdi de sen " gayet kolay " diyorsun. Gayet kolayda laptopa " al yavrucuğum koy bunu cebine bu ssd senin artık " mı diyeceğim.
 
Hocam elbise degil ki bu, ha internetten almissin ha magazadan almissin.Ayrica kendin takabilirsin, gayet kolay. Ayrica garantinin bozulacagina da ihtimal vermiyorum pek. Gerekirse garantiye gonderirken eski diski geri takarsin.
Ayrica ingilizce klavyeden yazdigim icin bozuk Turkce kullaniyor diye banlamayin lutfen. :cool:
Kesinlikle katılıyorum giysi değil sonuçta internette alışveriş yapabilirsiniz.
 
Hocam degisimi nasil yapacaginla ilgili internette bir suru video bulabilirsin.Diger bir secenegin de hdd candy denen zimbirtidan alman. Boylece dvdrom u cikarip yerine ssd takabilirsin.
 
Hdd yi sökme diye bişe oldugunu sanmıyorum. Bende gittigimde i5 modeli için SSD ekleriz dediler yani hdd cıkartıcaz falan demediler SSD +750GB HDD yazıyor yani ssd için bi yer olması lazım
 
Sanırım onda mSATA SSD için yer var. Resim ekleyecektim ama gayet açık şekilde anlatılmış bir yer var direk link veriyorum. mSATA SSD takma yerini ve nasıl takıldığını gösteriyor:
https://forum-en.msi.com/index.php?topic=164798.0

(Recep abi bir video hazırlayabilir bence bununla alakalı, @recepbaltaş #recepbaltaş, neyse buna gerek yok görür o zaten :D )
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı