B berkerberker Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 8 5 Eylül 2018 #1 GE72 VR 7RF APACHE PRO cihazımda ekran paneli açılmaya başladı, ne yapmam gerek? İlerde bir sorun çıkartır mı? Çift taraflı bant ile tekrardan yapıştırsak uygun olur mu, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2018
GE72 VR 7RF APACHE PRO cihazımda ekran paneli açılmaya başladı, ne yapmam gerek? İlerde bir sorun çıkartır mı? Çift taraflı bant ile tekrardan yapıştırsak uygun olur mu, ne yapmam lazım?
Susceptive Kilopat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 180 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2018 #2 Ekran parlaklığını düşürün muhtemelen ısıdan dolayı genleşiyor benim masaüstü ekranımda bu şekidle oluyor ama elimde bastırınca geri yerine oturuyor.
Ekran parlaklığını düşürün muhtemelen ısıdan dolayı genleşiyor benim masaüstü ekranımda bu şekidle oluyor ama elimde bastırınca geri yerine oturuyor.
B berkerberker Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 8 5 Eylül 2018 #3 malesef elimle bastırınca olmuyor bende ısıdan dolayı oldugunu dusunuyorum bende bu şekilde kullansak sıkıntı çıkarırmı ilerleyen zamanlarda
malesef elimle bastırınca olmuyor bende ısıdan dolayı oldugunu dusunuyorum bende bu şekilde kullansak sıkıntı çıkarırmı ilerleyen zamanlarda