Waybz
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba, dün kız arkadaşım ile ilişkiye girdik, kendisinin ilk seferiydi ve adetinin 2.günüydü, kondom kullanmadık kontrol olduğu için. Parmak ile vesaire kontrol edildiğinde rahim ağzı açık değildi ve herhangi bir şekilde sperm aktarımı gerçekleşmedi, sadece precum (zevk suyu) geçmiş olabilir ama ondan da emin değilim pek (boşalma gerçekleşmedi yani sadece precum). Bugün ise normalde olmayan bir şekilde sabah midesi bulanmış gün içerisinde tekrar etmiş 3 4 kere ve bir de 1 saat kadar öncesinde yine midesi bulanmış (hepsi hafif şekilde) ama mide ağrısı ile birlikte olmuş bu sefer. Şimdi bu spermlerin %6 gibi bir oranla zevk suyunda da bulunabileceğini biliyorum ve 12 ila 24 saat arasında da canlı kalıyorlar onu da biliyorum bana fikir verir misiniz acaba? Gebelik gibi bir durumun ihtimali nedir ya da en belli belirtiler nedir? Şimdi boşu boşuna doğum kontrol hapı alıp zarar vermek istemiyorum sağlığına. Ondan dolayı emin olmam lazım gözümü uyku tutmuyor. Muhtemelen bir şey çıkmaz ama yine de tutamıyorum kendimi bu düşüncelerden uzakta, yardımcı olursanız çok minnettar olurum.
Normalde Kizlarsoruyor'da paylaşacaktim ama seviye tarzı bir şeyler istiyor o yüzden buraya sordum.
Normalde Kizlarsoruyor'da paylaşacaktim ama seviye tarzı bir şeyler istiyor o yüzden buraya sordum.
Son düzenleyen: Moderatör: