Gebelik durumu nasıl anlaşılır?

Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar sorun yok şu anlık, bu arada belirtmek istiyorum ki siz yanlış anlamışsınız benim yazım hatamdan dolayı, kız doğum kontrol hapı kullanmıyor ve art arda 2 kere ertesi günü hapı kullanmadı, sadece bu anlattığım olay yüzünden doğan şüpheden dolayı 1 tane ertesi gün hapı kullandık o kadar. Teşekkürler hepinize tekrardan.

İkinci günden mide bulantısı yaşanıyor muymuş ya? Bence psikolojik olabilir. Şu an durum ne?

İkinci günden mide bulantısı yaşanıyor muymuş ya? Bence psikolojik olabilir. Şu an durum ne?
tahmin ettiğimiz gibi psikolojik çıktı şuan devam eden bir mide bulantısı vb. durum yok, ara sıra sabah ya da günün herhangi bir saatinde durup dururken bulanıyor ama insanda olabilecek şeylerdir diye düşünüyorum.

İlişkiden sonra arada sıra da midesi bulanıyorsa, normal olacağını sanmıyorum. 3 ay geçmiş, net bir şey olması lazım.

Hocam naptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…