egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.096 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 15 Ağustos 2021 #1 Birkac yıl sonra üniversite sınavına gireceğim ve bu bolümü gözüme kestirdim, sizce nasıl?
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #2 Neden hedefini daha yüksek tutmuyorsun?
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.096 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 15 Ağustos 2021 #3 Captain99 dedi: Neden hedefini daha yüksek tutmuyorsun? Genişletmek için tıkla... Niye tutayım, ben daha yüksek bir puan alabileceğimi düşünmüyorum, benim de hayalim ODTÜ bilgisayar fakat ilk 1000'e girebilmem imkansız.
Captain99 dedi: Neden hedefini daha yüksek tutmuyorsun? Genişletmek için tıkla... Niye tutayım, ben daha yüksek bir puan alabileceğimi düşünmüyorum, benim de hayalim ODTÜ bilgisayar fakat ilk 1000'e girebilmem imkansız.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #4 Facebook grupları olsun, çeşitli forumlar olsun bu üniversitenin bilgisayar mühendisliğini övenler var. Tabi kendim nasıldır bilmiyorum.
Facebook grupları olsun, çeşitli forumlar olsun bu üniversitenin bilgisayar mühendisliğini övenler var. Tabi kendim nasıldır bilmiyorum.
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #5 egeoz316 dedi: Niye tutayım, ben daha yüksek bir puan alabileceğimi düşünmüyorum, benim de hayalim ODTÜ bilgisayar fakat ilk 1000'e girebilmem imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam hedefi her zaman yüksek tutun. Bu sizi daha iyi yapacaktır. Realist olmak iyi bir şey, ben de sınava girmeden önce realisttim ama bu çalışmanızı olumsuz yönde etkileyebilir. O yüzden diyorum.
egeoz316 dedi: Niye tutayım, ben daha yüksek bir puan alabileceğimi düşünmüyorum, benim de hayalim ODTÜ bilgisayar fakat ilk 1000'e girebilmem imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam hedefi her zaman yüksek tutun. Bu sizi daha iyi yapacaktır. Realist olmak iyi bir şey, ben de sınava girmeden önce realisttim ama bu çalışmanızı olumsuz yönde etkileyebilir. O yüzden diyorum.
Yagiz_K Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #6 egeoz316 dedi: Birkac yıl sonra üniversite sınavına gireceğim ve bu bölümü gözüme kestirdim, sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Hedefi büyük olanın adımları da büyük olur hedefini yüksek tut dedikleri gibi.
egeoz316 dedi: Birkac yıl sonra üniversite sınavına gireceğim ve bu bölümü gözüme kestirdim, sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Hedefi büyük olanın adımları da büyük olur hedefini yüksek tut dedikleri gibi.