Gece açık kalan Xiaomi Mi 8 telefon aşırı ısınıyor

Amogaçi

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2019
Mesajlar
2.797
Çözümler
23
Telefonum Xiaomi Mi 8, gece yatarken şarjı bitene kadar çalsın dursun diye telefondan video veya Twitch'ten yayın açıyorum. Fakat gece yarısı uyandığımda tuş kilidi kapanmış ve telefon ciddi derece ısınmış olarak buluyorum. Xiaomi kullananlar bilir ekran üzerindeki beyaz ışık yanıp sönüyor sürekli. Hemen telefonu aç kapa yaparak soğumasını bekliyorum. Bunu çok sık yaşamıyorum ama belli aralıklarla cidden oluyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu?
 
Bende çok yaşadım o sorunu. Telefonun arkası cam olduğundan ısıyı dışarı atamıyor. Arka tarafı sabit bir yerde durursa uzun süre bu ısı soğutulamadığı için giderek ısınıyor.
 
Twitch'den dolayı oluyordur. Aynısı bana da oluyor ama sadece twitch yapıyor bunu. 7 yıllık telefonum var yayın açık uyuyakalmışım 2-3 saat sonra kendi kendime bir uyandım ki %60'dan daha fazla olan şarj %10'lara düşmüştü. Telefon aşırı ısınmıştı.
 
Benim telefon Mi 8 Lite. Bazen açık unuturdum video açık kalırdı. Sabah uyandığımda telefonu elime alamazdım.
 
YouTube otomatik oynatma özelliğini kapatın. En azından uykuya daldığınız zaman video sonlandığında yeni videoya başlamaz ve tuş kilidi moduna geçer. Öbür türlü Bataryanın içinden geçiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı