Gece aniden gelen hüzün duygusu

Gece çok başka bir şeydir. Lise zamanı bende sizin gibi kimseye anlatamazdım. Uyumadan 4 saat tavanı izlerdim. Sabah gülerken, sabah gülmemin acısını gece çıkarır gibi üzülüyordum. Gece çoğu şarkı sözüne bile konu oldu örneğin;

"Saat tam gecenin üçü moruk, uçuyorum; kendime gelince yine dibe düşüyorum"

Bu söz o yıllarda beni çok etkilerdi. Ergenlik belki de ama iyi zamanlardı.
Sevgililer Günü

Bana gelirsek depremden başka sıkıntım olmadı. Ömrümde ilk defa depreme maruz kaldım. Başka konuya yazdığımı sandim da burada kalsın bari🙂

Her gece aralıksız kesinlikle yaşadığım genelde 23-02 arası gelen hüzün ve tükenmişlik duygusudur. Siz de aynısı oluyor mu? Dertlerimi yine kimseye anlatmadığım sıkıntı ve stresin başladığı gece saatleri başladı. Cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba , burada gezerken aniden yorumun onume cikti , evet haklisin bende ayni seyi yasiyorum her gun ve ayni saatlerde
Ne kadar fazla arkadaslarim olsa da dostum az ve zaten onlara anlatacak kadar da cesaret edemiyorum, buraya geldim amacim dertlesmek diye.

Her gece aralıksız kesinlikle yaşadığım genelde 23-02 arası gelen hüzün ve tükenmişlik duygusudur. Siz de aynısı oluyor mu? Dertlerimi yine kimseye anlatmadığım sıkıntı ve stresin başladığı gece saatleri başladı. Cevaplarınızı bekliyorum.
Evet gerçekten senin gibi bende hayatımın büyük kısmında gecelerim hüzünlü geçti ve hala geçiyor. Gece yalnız olmaktan dolayı değil de gecenin ayrı bir psikolojik etkisi var insanda. Sanki gece sadece dinlenmek için yaratılmamış ta aynı zamanda da sakince düşünmek için de yaratılmış gibi. Benim yıllardır yaşadığım tedavisi olmayan ve çok nadir görülen sağlık sorunlarım var. Bunlar bile fazlasıyla yetiyor sürekli geceleri hüzünlü olmaya. Fakat bunlara olan üzüntülerim bir yana hayatta yapmak istediğim, düzene sokmak istediğim, doğru şekilde olmasını istediğim o kadar çok şey var ki gece bunları düşünüp hayatımda bundan sonra yapacaklarım konusunda kararlar alıp motive oluyorum fakat sabah tüm motivasyonum kayboluyor. Sanırım uyumak düşüncelerimize reset atıyor tabiri caizse. Benim dertlerimi konuşacağım anlatacağım ve beni anlayacak kişiler var ama emin olun kendimizden başka hiçkimse bizi biz kadar güzel anlayamıyor.

Evet gerçekten senin gibi bende hayatımın büyük kısmında gecelerim hüzünlü geçti ve hala geçiyor. Gece yalnız olmaktan dolayı değil de gecenin ayrı bir psikolojik etkisi var insanda. Sanki gece sadece dinlenmek için yaratılmamış ta aynı zamanda da sakince düşünmek için de yaratılmış gibi. Benim yıllardır yaşadığım tedavisi olmayan ve çok nadir görülen sağlık sorunlarım var. Bunlar bile fazlasıyla yetiyor sürekli geceleri hüzünlü olmaya. Fakat bunlara olan üzüntülerim bir yana hayatta yapmak istediğim, düzene sokmak istediğim, doğru şekilde olmasını istediğim o kadar çok şey var ki gece bunları düşünüp hayatımda bundan sonra yapacaklarım konusunda kararlar alıp motive oluyorum fakat sabah tüm motivasyonum kayboluyor. Sanırım uyumak düşüncelerimize reset atıyor tabiri caizse. Benim dertlerimi konuşacağım anlatacağım ve beni anlayacak kişiler var ama emin olun kendimizden başka hiçkimse bizi biz kadar güzel anlayamıyor.
Hocam yaşadıklarımız tam olarak aynı peki sağlık sorunlarınız neler benim de var iki üç tane.

Cok gecmis olsun hocam, tez zamanda iyilesmenizi dilerim.
Sağ olun hocam çok teşekkür ederim.

Umarım mutlu olursun dostum.

Hocam geçen sene bu bendim yani her cümle aynı diyebilirim dershaneye gittiğim halde çok çok düşük bir puan aldım ama şu an o kadar da okul açısından mutsuz değilim. Size en büyük tavsiyem denemeye girip 320 üstü iseniz okul stresinde olmamanız.

Anladım hocam derdiniz olmaz umarım hayırlı geceler.
Zaten 320 üstü alıyorum denemelerde hep ama yinede LGS'de ne yaparım diye düşünüyorum.

Dostum 320 ve üstü puan da çok güzel Anadolu liseleri var kafana takma ben 250 aldım ilk gün öğrendim ve oradan direkt yazlığa gittim takmamaya çalış.
Bütün dersleri yapabiliyorum ama matematik her şeyi mahvediyor. Matematik yüzünden elenmekten de korkuyorum. Zaten 1 ay kaldı ne yapabilirim diye düşünüyorum.

O saatlerde genelde uyurum ama bazen bana da olur. Çok kötü bir durum yan odada annen baban kardeşlerin yatar ama sen sanki o saatte bir başına yabancı bir şehirde, yabancı bir evde, kendinle yabancıymışsın gibi gelir. Eskileri hatırlarsın boşa giden zamana üzülürsün"acaba ölsem ne hesap vereceğim?" dersin. Olur yani normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı