Gece araç kullanırken camdaki ışık dağılmasını nasıl önleriz?

Evet hocam bahsettiğim şey bu, bu şekilde aratınca internette ürün bulabildim. Ama bazı sorunlar oluşturabileceği, oluşturduğuna dair yorumlar okudum şimdi. Sizin bir deneyiminiz, spesifik bir ürün öneriniz var mı?

Anladım, kimisi zamanla silecekler atlama yapar, cama pasta cila yapılmaz, yağmur suyu kaydırıcı dışında ürün kullanılmaz diyor. Ne düşünüyorsunuz, bir deneyiminiz var mı?

Direkt olarak deneyimim yok ama oto sayfalarını takip ettiğim için instagramda çok karşıma çıkıyordu.
Bu tarz işlem sonrası silecek çok kullanmamaya gayret edilmeli. Atlama yapabilir o önemli değil bence ama silecek kullandıkça yaptığınız işlem çabuk eski haline dönecektir.
Yağmur kaydırıcının da mantığı aynı bence çok farklı bir ürün değil. Yağmur kaydırıcı kullanılıyorsa diğeri neden kullanılmasın. Adamlar taş çarpması sonucu parça kopup çatlayan camı tamir ediyorlar zımpara cila yöntemiyle.
Takip ettiğim sayfalardan bazıları autopedya ve ortaserittv özellikle ortaserittv çok paylaşıyor ürün ve uygulama işlerini.

Direkt olarak deneyimim yok ama oto sayfalarını takip ettiğim için instagramda çok karşıma çıkıyordu.
Bu tarz işlem sonrası silecek çok kullanmamaya gayret edilmeli. Atlama yapabilir o önemli değil bence ama silecek kullandıkça yaptığınız işlem çabuk eski haline dönecektir.
Yağmur kaydırıcının da mantığı aynı bence çok farklı bir ürün değil. Yağmur kaydırıcı kullanılıyorsa diğeri neden kullanılmasın. Adamlar taş çarpması sonucu parça kopup çatlayan camı tamir ediyorlar zımpara cila yöntemiyle.
Takip ettiğim sayfalardan bazıları autopedya ve ortaserittv özellikle ortaserittv çok paylaşıyor ürün ve uygulama işlerini.
Çok teşekkürler, bakacağım sayfalara.

Camın gerçekten "cam gibi" temiz olup, gece diğer araçların farlarının ve stoplarının camda dağılmasını nasıl engelleriz? Bunun için bir ürün var mı?

Işık dağılmasının neden olduğunu tespit etmeniz gerekiyor.
Camda yağlanma varsa izopropil alkol ile hem içeriden hem dışarıdan mikrofiber bez yardımı ile silin.

Camda kılcal çizikler olduğu için öyle oluyor. Pasta cila bir şeyler yapıp o çizikleri gideriyorlar.
Direkt ürün olarak bilmiyorum ama Instagram'da oto paylaşımı yapan sayfalarda paylaşılıyor o tarz ürünler.

Eğer kılcal çizik kaynaklı bir yansıma varsa cam için özel pasta yapılıyor. Aracın yaşına bağlı olarak bu işlemin yapıldığını unutmayın. Eğer aracınız eskiyse pasta işlemini önermiyorum. Mikron incelme olduğu için sürüş güvenliğini düşürüyor.

Elinizde polisaj makinesi yoksa bence uğraşmaya değmez. Yaşadığınız şehirdeki kaporta pasta cila yapan yerleri araştırıp fiyat alın eğer çok pahalı gelirse o zaman kendiniz yapma yoluna gider ürün araştırırsınız. Çünkü makine olmadan veya hazır satılan ürünler tam istenilen sonucu veremiyor.

Ek olarak bu alanda uzmanlaşmış kişilerce işlem yaptırmanız çok daha güvenli olur. Cam işi riske atmaya değmez, tecrübeniz ve el beceriniz yoksa çok affedersiniz camın içine s**arsınız.

Camın gerçekten "cam gibi" temiz olup, gece diğer araçların farlarının ve stoplarının camda dağılmasını nasıl engelleriz? Bunun için bir ürün var mı?
aynısı bende var arabanın ön camına pasta cila yapmanız gerekiyor polisaj makinesi ile ama bir usta yaparsa iyi olur , cam hassastır kendiniz yaparsanız cam kırılabilir iyi bir ustaya gitmesi şart

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı