Evet hocam bahsettiğim şey bu, bu şekilde aratınca internette ürün bulabildim. Ama bazı sorunlar oluşturabileceği, oluşturduğuna dair yorumlar okudum şimdi. Sizin bir deneyiminiz, spesifik bir ürün öneriniz var mı?
Anladım, kimisi zamanla silecekler atlama yapar, cama pasta cila yapılmaz, yağmur suyu kaydırıcı dışında ürün kullanılmaz diyor. Ne düşünüyorsunuz, bir deneyiminiz var mı?
Direkt olarak deneyimim yok ama oto sayfalarını takip ettiğim için instagramda çok karşıma çıkıyordu.
Bu tarz işlem sonrası silecek çok kullanmamaya gayret edilmeli. Atlama yapabilir o önemli değil bence ama silecek kullandıkça yaptığınız işlem çabuk eski haline dönecektir.
Yağmur kaydırıcının da mantığı aynı bence çok farklı bir ürün değil. Yağmur kaydırıcı kullanılıyorsa diğeri neden kullanılmasın. Adamlar taş çarpması sonucu parça kopup çatlayan camı tamir ediyorlar zımpara cila yöntemiyle.
Takip ettiğim sayfalardan bazıları autopedya ve ortaserittv özellikle ortaserittv çok paylaşıyor ürün ve uygulama işlerini.