Gece Dışarıdan Gelen Garip Sesler

Bilime karşı biri değilim fakat bilimin açıklayamadığı bazı metafizik varlıklarla aynı evrende yaşıyoruz. Tabiki ilk önce bilim fakat aynı zamanda Allah'tan yardım da istenmeli.
Bilimin açıklayamadığı veya mantıklı görmediği şeyler doğru değildir metafizik diye birşey yoktur. Cin diye peri diye şeytan diye şeyler uydurmadır.

Sabtırmam tabii efendim. Arkadaş bilim dışı şeyler söyleyince cevap verme gereksinimi duydum. Rahatsızlık duyan arkaşlardan özür dilerim.

O zaman çok sinirlenmemeye özen gösterin ve takmayın bu tür şeyleri zamanla geçer eğer zamanla git gide artıyorsa psikolog başvurmalısın duyduğun sesler bahçeden geliyor olabilir mesela fare, cardın veya başka bir tür hayvan olabilir camı tıklatıyor veya duvarı siz ışığı açınca geçiyorsa hayvan ışığın açıldığını görüp kaçıyordur.
Zaten şuan öyle bir hale geldim ki sinirlenemiyorum bile. Tuhaf bir durumdayım.

Bilimin açıklayamadığı veya mantıklı görmediği şeyler doğru değildir metafizik diye bir şey yoktur. Cin diye peri diye şeytan diye şeyler uydurmadır.
Felsefe bilimin temelidir, felsefenin temelinde de metafizik vardır. Metafizik sadece cinleri perileri kapsamaz. Fiziğin dışında kalan her şey metafiziktir, fizik ve metafizik bu şekilde birbirini tamamlayan bir bütünün parçalarıdır. Örneğin gördüğün rüyaları bilimsel olarak kanıtlayamazsın, o halde rüya diye bir şey yok mudur sence?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı