Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 11 Şubat 2021 #21 Arıcan dedi: Eskideyken onu da izlerdim Genişletmek için tıkla... 370728 dedi: Yok. İnterneti kapatıp yattı, bende gizlice açtım . Arada sırada geceleri tuvalate çıktığında beni görüyor. TLC'de içimdeki canavarları izliyorum, bugünde varsa izliyeceğim. Genişletmek için tıkla... Luuks dedi: Gece gece korkutmayın, odada ışık kapalı bilgisayara bakıyorum . Genişletmek için tıkla... .
Arıcan dedi: Eskideyken onu da izlerdim Genişletmek için tıkla... 370728 dedi: Yok. İnterneti kapatıp yattı, bende gizlice açtım . Arada sırada geceleri tuvalate çıktığında beni görüyor. TLC'de içimdeki canavarları izliyorum, bugünde varsa izliyeceğim. Genişletmek için tıkla... Luuks dedi: Gece gece korkutmayın, odada ışık kapalı bilgisayara bakıyorum . Genişletmek için tıkla... .
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 11 Şubat 2021 #22 Yaklaşık bi' 20 dakika kadar daha forumda dolaşmak. Bilgisayarı kapatmak. Bugünlerde Burak Oyunda'yı izliyorum sebepsizce. Şu video gibi komik videoları izleyip keyiflenmek. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yavaş yavaş yatmak.
Yaklaşık bi' 20 dakika kadar daha forumda dolaşmak. Bilgisayarı kapatmak. Bugünlerde Burak Oyunda'yı izliyorum sebepsizce. Şu video gibi komik videoları izleyip keyiflenmek. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yavaş yavaş yatmak.
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #23 Valorant oynayıp elaleme oyunu öğreteceğim.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 11 Şubat 2021 #24 strigoi dedi: Yaklaşık bi' 20 dakika kadar daha forumda dolaşmak. Bilgisayarı kapatmak. Bugünlerde Burak Oyunda'yı izliyorum sebepsizce şu video gibi komik videoları izleyip keyiflenmek. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yavaş yavaş yatmak. Genişletmek için tıkla... Millet hep uyumak istiyor ben hiiiiç istemem 01:00'e kadar bilgisayarın başında durursam anca uykum gelir.
strigoi dedi: Yaklaşık bi' 20 dakika kadar daha forumda dolaşmak. Bilgisayarı kapatmak. Bugünlerde Burak Oyunda'yı izliyorum sebepsizce şu video gibi komik videoları izleyip keyiflenmek. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yavaş yavaş yatmak. Genişletmek için tıkla... Millet hep uyumak istiyor ben hiiiiç istemem 01:00'e kadar bilgisayarın başında durursam anca uykum gelir.
K KaryuYuiEd Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 10 11 Şubat 2021 #25 İki konu bitir. Test analizi yap. 2-3 bölüm anime bölümü izle.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #26 Ya Da Sen De Hamsi dedi: Olduğum yerde sap gibi oturmaya devam edip orhan baba dinleyeceğim... Genişletmek için tıkla... Savur :d
Ya Da Sen De Hamsi dedi: Olduğum yerde sap gibi oturmaya devam edip orhan baba dinleyeceğim... Genişletmek için tıkla... Savur :d
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 11 Şubat 2021 #27 Arıcan dedi: Millet hep uyumak istiyor ben hiiiiç istemem 01:00'e kadar bilgisayarın başında durursam anca uykum gelir. Genişletmek için tıkla... 00:20 gibi yatağa gidiyorum ben. Uykusuzluk bana yaramıyor.
Arıcan dedi: Millet hep uyumak istiyor ben hiiiiç istemem 01:00'e kadar bilgisayarın başında durursam anca uykum gelir. Genişletmek için tıkla... 00:20 gibi yatağa gidiyorum ben. Uykusuzluk bana yaramıyor.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #28 Arıcan dedi: Millet hep uyumak istiyor ben hiç istemem 01:00'e kadar bilgisayarın başında durursam anca uykum gelir. Genişletmek için tıkla... Benimde , ama işte sınavlar falan, izin vermiyor pek.
Arıcan dedi: Millet hep uyumak istiyor ben hiç istemem 01:00'e kadar bilgisayarın başında durursam anca uykum gelir. Genişletmek için tıkla... Benimde , ama işte sınavlar falan, izin vermiyor pek.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 11 Şubat 2021 #29 Zaqu dedi: Benim de , ama işte sınavlar falan, uyku düzeni önemli. Genişletmek için tıkla... Tabii önemli ama bebek gibi 22:00 de uyumakda biraz fazla uyumak oluyor. Not: Öyle dedim ve babam odaya bebek kardeşimi getirdi.
Zaqu dedi: Benim de , ama işte sınavlar falan, uyku düzeni önemli. Genişletmek için tıkla... Tabii önemli ama bebek gibi 22:00 de uyumakda biraz fazla uyumak oluyor. Not: Öyle dedim ve babam odaya bebek kardeşimi getirdi.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 11 Şubat 2021 #30 Sence .d