Odanın kapısını çok yavaş kapatman lazım artı olarak da laptop kullanıcısı olmadığınızı farzediyorum o yüzden biraz işiniz zor babanızın uykuya daldığından emin olmanız lazım. Klavye mekanik ve sesli bir klavyeyse hiç uğraşmayın direkt uyuyun gitsin.
Odanın kapısını çok yavaş kapatman lazım artı olarak da laptop kullanıcısı olmadığınızı farzediyorum o yüzden biraz işiniz zor babanızın uykuya daldığından emin olmanız lazım. Klavye mekanik ve sesli bir klavyeyse hiç uğraşmayın direkt uyuyun gitsin.
Ben gece başka odalarda uyurum hep (laptop olduğunu farzediyorum) ses duyuncada kapatıp uzanıyorum.Arkadaşlar gece bilgisayar ile oyun oynamak istiyorum odam babamın odasının hemen yanında. Yakalanmamak için ne yapabilirim?
Ben gece başka odalarda uyurum hep (laptop olduğunu farzediyorum) ses duyunca da kapatıp uzanıyorum.
Pardon ama laptop olup olmadığını nasıl anlayacağım hangi mesajsa bi alıntılayabilir misin?Laptop değil yukarıda yorumlara bak.
Böyle bir şeyin ilk mesaja atılması lazım ben adamın imzasına bakarak mesaj yazmıyorum. Red Switch bir tek masaüstü uyumlu mu laptopta kullanılamaz mı?Red Switch yazmış ayrıca PSU Xigmatek X-Power 600W.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.