Gece Pazarı'ndan oni bucky alınır mı?

slydvl

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sorum açıkca bellidir. Görüşlerinize merak ediyorum daha çok. Ayrıca hiç buckyde skinim yok, bu nedenle alınır mı?

Bucky gibi bir silaha para verilmez bence ama eğer koleksiyon diziyorsanız alınır.

Sorum açıkca bellidir. Görüşlerinize merak ediyorum daha çok. Ayrıca hiç buckyde skinim yok, bu nedenle alınır mı?
Alınır, paran varsa alınır yani. Gaia Shorty aldım bende Shorty skinim yoktu diye.

Bucky hiç kullanmam yani kendi gözümden bakacak olursam pompalı tarzı silahlara asla para vermem tabi senin kararın çok kullanıyosan alabilirsin ama ben almazdım.

Bucky hiç kullanmam yani kendi gözümden bakacak olursam pompalı tarzı silahlara asla para vermem tabi senin kararın çok kullanıyosan alabilirsin ama ben almazdım.
Doğrusu 400 tl olsa almazdım ama indirime girip 1000vp olunca biraz düşündürdü hiç yoktan iyidir diye.

Bucky oynuyorsan ve bir skine ihtiyacın varsa alınır.

Gece Pazarı'na uyguna gelmişse alınır bende stingera almıştım zamanında uyguna geldiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…