Geceleri gelen yemek yeme hastalığı

Geceleri yemek yiyor musunuz?

• Evet

Oy: 43 66,2%
  • Hayır

Oy: 22 33,8%

• Oy verenlerin toplamı
    65

Afelyoss

Decapat
Yer
u
Bana hep geliyor bu his. Neden böyle? Sahura kadar bile zor sabrediyorum. Hadi şimdi ramazan tamam ama normalde de yemek yeme hastalığım var geceleri. Sizde de böyle mi?

Harbiden ben sabah yine çok yiyorum akşam yatağa 1 adım kala acıkıyorum mutfakta ekmek falan atıştırıp yatıyorum :D

Ben kendimi bildim bileli yerim. İnan 19 yaşındayım harçlık çıkarmak için sağda solda çalışırım mesela elime o gün 120 TL geçtiyse 80 TL'siyle sipariş veririm verdiğim menüden de 2 defa veririm ki gece de acıkınca yiyeyim. İlginçtir hayvan gibi yememe rağmen hiç kilo almam. :)

Eskiden çok yerdim ama şuan günde sadece tek öğün ile besleniyorum. Alıştığımdan sanırım acıktığımı hissetmiyorum çoğu zaman.

Hocam her gece atıştırırım. Atıştırmadan da duramam herhalde. En azından metabolizmam hızlı da kilo almıyorum. @Pilot18 Hocam bende de tam tersi var. Tok karnına uyumanın ayrı bir hazzı var bence 😀

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı