Geceleri Ne Yapıyorsunuz?

Sosyale bakıp bildirim var mı diye kontrol ediyorum. Bazen de Mr. Robot dizisindeki 2. sezonun sonunun neden böyle bittiğini düşünüyorum. Biraz C++ öğrenmeye çalışıyorum. Bazen ailemin öldüğünü düşünüp ağlamaklı oluyorum. Hatta bazen ailemle birlikte aynı anda ölmek için dua ediyorum.
Sonuç olarak uyuyun. Beyinimizin buna ihtiyacı var.

Sosyale bakıp bildirim var mı diye kontrol ediyorum. Bazen de Mr. Robot dizisindeki 2. sezonun sonunun neden böyle bittiğini düşünüyorum. Biraz C++ öğrenmeye çalışıyorum. Bazen ailemin öldüğünü düşünüp ağlamaklı oluyorum. Hatta bazen ailemle birlikte aynı anda ölmek için dua ediyorum.
Sonuç olarak uyuyun. Beyinimizin buna ihtiyacı var.
Başınız sağolsun. Hocam C++ ilk yazılım diliniz olacaksa, ilk olarak Web alanında başlayın. Yani her ne kadar statik bir dil olsa da HTML ardından CSS, Javascript ve PHP ile başlayın. Neyin nasıl olduğu açısından daha faydalıdır.

Başınız sağolsun. Hocam C++ ilk yazılım diliniz olacaksa, ilk olarak Web alanında başlayın. Yani her ne kadar statik bir dil olsa da HTML ardından CSS, Javascript ve PHP ile başlayın. Neyin nasıl olduğu açısından daha faydalıdır.
Hayır ya. Daha ailem ölmedi. Allah korusun. :D
Babam yurtdışından 5 gün önce geldi. Daha nereye ölüyor? :D
Şu an bir bilgisayarım olmadığı için mobilden iyi bir uygulama buldum. Teşekkürler. :)

Hayır ya. Daha ailem ölmedi. Allah korusun. :D
Babam yurtdışından 5 gün önce geldi. Daha nereye ölüyor? :D
Şu an bir bilgisayarım olmadığı için mobilden iyi bir uygulama buldum. Teşekkürler. :)
Kusura bakmayın dalgınlığıma geldi yanlış anladım. Allah uzun ömürler versin.

Bu aralar webview ile kullanmak istediğim sitenin responsive tasarımını yapıyorum. Ama genellikle film, dizi izlerim. Hatta az önce Doctor Who'nun 10.sezon 2.bölümü izledim. Yatağa yattığımda yarın ne işim olduğunu düşünürüm. Ama bu sıralar işsiz olduğumdan bu düşünme olayı çok kısa sürer. Uyumadan önce rastgele bir Efecast ya da Avrupa Yakası'nın rastgele bir bölümünü açar onu dinleyerek uyurum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı